Kotimaan matkailu kesällä mahdollistaa pakotien korona-arjesta

Nykyisessä koronatilanteessa pohtii yhä useampi tulevan kesän kohtaloa: mitä tehdä, kun kesäloma kolkuttelee ovella, mutta kaikki on peruttu? Haluaisitko lähteä matkalle perheen tai ystävien kanssa, mutta sopiva kohde uupuu kaiken epävarmuuden keskellä? Ratkaisu on kotimaan matkailu kesällä!

Miksi matkailla Suomessa, jos on käynyt maailmalla mitä eksoottisimmissa kohteissa? Mitä kotimaisilla matkailualan yrityksillä on tarjota suomalaisille turisteille sekä vallitsevassa maailmantilanteessa että myös tulevaisuudessa?

 

Matkustaminen Suomessa on etuoikeus

 

Suomessa asuminen on etuoikeus: kauniin kotimaan todellinen kokeminen kannattaa viimeistään nyt. Yrittäjä-äiti Heidi suosittelee blogiartikkelissaan kotimaan matkailua muun muassa Suomen tarjoamien luontoelämysten sekä kotimaan puhtauden ja turvallisuuden vuoksi. Suomen luonto on kauneutensa lisäksi puhdas, ja hyvät terveyspalvelut ovat tarvittaessa käytettävissä kaikkialla. 

Lisäksi ekologinen matkailu on helpompaa kotimaassa, kun ilmastoa saastuttavan lentämisen sijaan voi matkailla maata pitkin lukemattomiin kohteisiin. Suosimalla matkustamista Suomessa tulee luonnon säästämisen ohella tuettua kotimaisia yrityksiä ja suomalaisten työllisyyttä. Tämä on hyvin tärkeää aina, mutta etenkin vallitsevassa koronatilanteessa, josta kärsivät lukuisat yritykset ja työntekijät.

 

Miksi kotimaan matkailu kesällä kannattaa – varsinkin juuri nyt?

 

Koronarajoitukset ja yleinen epävarmuuden ilmapiiri antavat selkeän syyn matkailla tänä vuonna Suomen sisällä. Heidin suosittelemista kohteista esimerkiksi Saimaa ja Pyhätunturi ovat oivia ideoita kesälomaa ajatellen suomalaisille, jotka eivät vielä ole päässeet niissä käymään tai jotka haluavat päästä ihastelemaan niitä uudelleen. Tutustu näihin ja lukemattomiin muihin vaihtoehtoihin ja inspiroidu suunnittelemaan lomaa kesälle!

Alkutaipaleella oleva yrityksemme Traveldeep.fi suunnittelee parhaillaan tarjontaansa, jonka tavoitteena on tuoda markkinoille valmiiksi suunniteltuja matkapaketteja monille kohderyhmille. Tulossa on monipuolista tarjontaa muun muassa lomalle haikaileville pariskunnille: kiinnostaisiko  rentouttava loma kahdelle hiljaisen luonnon kupeessa, vai olisiko  romanttinen loma kahdelle kauniissa hotellissa idyllisten maisemien ympäröimänä enemmän omaan makuun sopiva? 

Matkatarjontamme ei suinkaan tule rajoittumaan vain parisuhdelomiin: oli mielessä sitten loma kahdelle, kesäreissu ystäväporukan kesken tai perheloma lasten kanssa, meiltä löydät pian matkapaketit porukoille laidasta laitaan. Ja mikä parasta – kaikki on helppoa, vaivatonta ja alusta loppuun asti valmiiksi suunniteltua! 

Jos haluat matkalle jo nyt, ota rohkeasti meihin yhteyttä, niin rakennamme juuri sinun näköisesi matkapaketin.

 

Mitä tehdä lomalla Suomessa lasten kanssa?

 

Kuvat: Emilia Hoisko/ Visit Finland

 

Mietteissä perheloma kotimaassa kesäloman kunniaksi, mutta mikään ei täysin vastaa kaikkia perheen tarpeita? Artikkelissaan Heidi nostaa esiin monta syytä, miksi lapsiperheiden kannalta paras vaihtoehto matkailuun on nimenomaan Suomi.

Jo aiemmin mainitut Suomen puhtaus ja turvallisuus ovat erityisen tärkeitä lasten kanssa matkustaessa. Jos lapsi sairastuu tai loukkaantuu matkalla, löytyy palveleva terveysasema aina läheltä. Lisäksi Heidi kirjoittaa autolla liikkumisen olevan helpompaa kolmen lapsen kanssa, kun matkatavaratkin saa kätevästi pakattua mukaan autoon. Traveldeep.fi haluaa tarjota kaikkiin tarpeisiin sopivia matkapaketteja, jotta voit valita juuri sinun perheellesi sopivimman vaihtoehdon. Tulemme suunnittelemaan matkapaketit niin, että voit valita matkustusmuodoksi junan tai mennä kohteeseen omalla autolla.

Kaikki tämä kuulostaa hyvältä, mutta kohde on vielä hukassa  mihin kesälomalla lasten kanssa? Heidi kirjoittaa Suomessa olevan paljon tekemistä lapsiperheille: hänen perheensä lempikohteisiin kuuluvat raikasta luontoa ja rauhaa tarjoava Lappi sekä lasten rakastamat kylpylälomat. Suosikkikylpylät ovat esikoisen ehdoton lempparikylpylä Saimaalla sekä kirjoittajan mielestä paras kylpylä Katinkulta, jossa yhdistyvät täydellisesti luonto ja palveluiden monipuolisuus. 

Tavoitteemme on tarjota parhaat vaihtoehdot juuri teidän perheen tarpeisiin sekä samalla koronarajoitukset ja -suositukset huomioiden. Lapsiperheen kesäloma Suomessa on meidän avullamme helpompaa kuin koskaan – sano hyvästit lasten toivomien aktiviteettien, helpon matkustusmuodon ja etenkin pienten lasten erityistarpeiden huomioimisen yhteensovittamiselle valitsemalla meidän valmiiksi suunnitellut matkapaketit. 

Vaihtoehtoja löytyy kaikenikäisten lasten lapsiperheille, sillä huomioimme paketeissa muun muassa pienten lasten erityistarpeet, kuten pinnasängyn, syöttötuolin ja muut tarpeelliset vauvan tarvikkeet. Vanhemmille lapsille tarjoamme heidän toivomiaan aktiviteetteja, ja hauskaa yhteistä tekemistä esimerkiksi uimis- ja saunomismahdollisuuksineen suhteutettuna sopivaan määrään omaa aikaa löytyy myös teini-ikäisten lasten perheille.

 

Rikkaampia elämyksiä kotimaassa

 

Jotta ihmiset suosisivat matkustamista Suomessa myös tulevaisuudessa, on matkailualan yrittäjien ensiarvoisen tärkeää kuunnella asiakkaiden toiveita ja kehitysehdotuksia. Heidi kirjoittaa artikkelissa, että toivoisi etenkin nyt matkailun väliaikaisesti hiljentyessä palvelukulttuurin ja asiakaskokemuksen kehittämistä kotimaan matkailussa. Tällainen palaute suoraan asiakkaiden suusta on meille hyvin hyödyllistä, sillä se auttaa meitä kehittämään jatkuvasti palveluitamme. 

Asiakaskokemus on meille erityisen tärkeää – eikä vain trendisanana, jota viljellään sinne sun tänne, vaan aidosti tärkeää. Traveldeep.fi auttaa asiakkaitaan myös heidän ollessaan konkreettisesti paikan päällä matkallaan. Haluamme varmistaa, että jokainen asiakas kokee tulleensa kuulluksi ja autetuksi. Asiakaspalvelu kietoutuu yhteen perusajatuksemme kanssa, jonka perusta on rikkaampien  matkakokemusten mahdollistamisessa: haluamme pelkkien kauniiden kohteiden ohella tarjota elämyksiä, joita asiakkaat voivat lämmöllä muistella vielä kauan. 

Onneksi kotimaan matkailu kesällä tarjoaa oivan pakotien epävarmoihin aikoihin. Haluamme piristää ihmisten kesää sekä kauniilla kotimaisilla maisemilla että kaikilla niillä ainutlaatuisilla kokemuksilla, joita Suomella on tarjottavanaan. Me keskitymme etenkin pienempiin ja vähemmän tunnettuihin kohteisiin, joiden erityisyys on liian monelle suomalaiselle tuntematon. Älä tyydy vähempään, kun voit saada enemmän: enemmän elämyksiä, enemmän muistoja ja enemmän merkitystä matkailusta.