alk 872 € / hlö
Ostoskoriin

Huskyt kutsuvat erämaahan

Created with Sketch. Jongunjoki, Pohjois-Karjala, Finland
luonto, perheelle

Kesto

8 pv / 7 yötä

Ryhmän koko

3 - 8 henkilöä

Kielet

englanti, saksa

Kenelle

lapsille 10-12 v, lapsille 13-17 v, lapsille 5-9 v, perheelle

Kuvaus

Tämä hauska ja antoisa koko perheen viikkopaketti vie teidät Pohjois-Karjalan kauniiseen ja hiljaiseen järviluontoon, jonka keskellä sijaitsee vieraanvarainen Eräkeskus ja huskyfarmi.

Koko viikon fokuksessa ovat perheesi viihtyvyys ja lapsillenne sopivat aktiviteetit – keskittykää vain nauttimaan perhelomasta luonnon keskellä! Husky-vaelluksia, puuaskartelua, nuotioruoan valmistusta, melontaa, sekä yö teltassa lintujen ääniä kuunnellen – tämä kokemus jää varmasti kaikkien perheenjäsenten mieleen pitkäksi aikaa. Eräkeskuksessa majoittuu kerralla enintään 16 henkilöä, joten voitte odottaa lomaltanne yksityisyyttä ja eksklusiivisuutta. Kun yhdessä ryhmässä on maksimissaan kaksi perhettä, aktiviteetteja on helppo tarvittaessa muokata osallistujien mukaan, ja kokeneet ohjaajat pyrkivät toteuttamaan kaikki toiveenne. Teille on luvassa valtavasti elämyksellistä ja rentoa, perheen yhteistä aikaa erilaisten aktiviteettien merkeissä.

Eräkeskuksen tiimi koostuu Suomeen Sveitsistä ja muista Keski-Euroopan maista rantautuneista luonnonrakastajista, joten täällä perheenne pääsee mm. harjoittelemaan englannin ja halutessanne myös saksan kielen taitoja.

Tämä lomapaketti on helppo sekä ikimuistoinen sukellus puhtaaseen luontoon. Se on suunniteltu aktiivisille perheille, joilla on mukana myös pienemmät lapset (alk. 5 v), mutta jotka haluavat viettää aikaa vaeltaen aidossa, villissä luonnossa.

Koli on vain 1,5 tunnin ajomatkan päässä eräkeskuksesta. Siellä on mahdollista vierailla omatoimisesti tämän lomapaketin aktiviteeteista vapaana päivänä, ellette ole vielä käyneet ihailemassa tätä upeaa kansallismaisemaa.

Lisää

Kohokohdat

 • Kaukana massaturismista, koko perheen viikon matkapaketti Pohjois-Karjalan erämaahan, maksimissaan yksi muu perhe mukana ryhmässä
 • Lapsipainotteisesti suunniteltu ohjelma (alk. 5 v): yhteistä puuaskartelua, husky-vaelluksia, nuotioruoan laittoa, melontaa – kaikki retket oppaan kanssa
 • Yksi yö teltassa, muut yöt eräkeskuksen huoneissa (oma suihku ja wc)
 • Saapuminen omalla autolla (kuljetusmahdollisuus juna-asemalta lisähintaan)
 • Täysihoitoruokailu
 • Henkilökunta on englannin- ja saksankielistä, joten pääsette harjoittamaan kielitaitoa, ja tunnette olevanne kuin ulkomailla – keskellä Pohjois-Karjalan erämaata

Ohjelma

Avaa kaikki
Päivä 1: Tervetuloa
Päivä 1: Tervetuloa

Saavutte Eräkeskukseen omalla tai vuokratulla autolla (lisähintaan tarjotaan kuljetus Joensuusta, Kuopiosta tai Lieksasta) ja pääsette kotiutumaan omaan huoneeseenne. Tutustutte Eräkeskuksen tiimiin 3-ruokalajin päivällisen yhteydessä.

Päivä 2: Tutustuminen koiriin & koko perheen puutyöpaja
Päivä 2: Tutustuminen koiriin & koko perheen puutyöpaja

Aamupalan jälkeen pääsette tutustumaan Eräkeskuksen väen kanssa huskyfarmiin. Tapaatte koiria ja saatte paljon tietoa farmin 130 rekikoirasta sekä niiden huolenpidosta. Sen jälkeen syödään lounasta grillikodassa. Iltapäivällä on luvassa luovaa työtä - poltamme veistotyökalulla teidän nimenne puukilpiin. Ennen 3 ruokalajin päivällistä teillä on hyvin aikaa käydä saunassa tai kokeilla SUP-lautoja, kanoottia, kajakkia tai soutuvenettä.

Päivä 3: Husky-vaellus
Päivä 3: Husky-vaellus

Aamiainen lodgessa ja husky-vaellus. Pakataan reput, otetaan koirat mukaan ja ajetaan Änäkäisen järvelle. Koirat ovat mukanamme valjaassa, kiinnitettynä lantiovyöhön. Kävelemme noin 6 km kauniissa metsässä pienten kukkuloiden yli ennen kuin saavumme Jynkkälammelle, jossa pidämme pienen tauon. Koirat voivat uida järvessä kuten halutessasi sinäkin. Jatkamme seuraavat 5 km laavulle, jossa syömme avotulilounasta ja koiratkin saavat eväitä. Viimeiset 4 km ovat helppoja, lähes tasaista maata. Koska koirat vetävät meitä, liikumme aika nopeasti. Suuri-Piilonen -järven laavulle saavuttuamme paistamme lopuksi nuotiolla vaahtokarkkeja, kunnes ajamme takaisin Eräkeskukseen. Päivän päätteeksi teillä on mahdollisuus käydä saunassa Eräkeskuksessa ennen illan ruokailua.

Päivä 4: Vapaa päivä
Päivä 4: Vapaa päivä

Aamiaisen jälkeen voitte nauttia päivästä juuri niin kuin teistä tuntuu - lähteä Joensuuhun, Kolille tai jäädä nauttimaan Eräkeskusta ympäröivästä luonnosta. Lounaaksi voitte ottaa mukaan aamiaispöydästä kaikki, mitä haluatte. Illalla tarjoamme teille päivällisen taas lodgessa.

Päivä 5: Kahden päivän kanoottiretki, päivä 1
Päivä 5: Kahden päivän kanoottiretki, päivä 1

Aamiaisen jälkeen paketoimme melontakalustomme ja kaikki tarvittavat tarvikkeet kahden päivän melontaretkelle. Aloitamme Nurmijärveltä, lodgen edestä ja meloamme järvestä toiseen pieniä vesiyhteyksiä pitkin. Lounasta tehdään pienellä hiekkarannalla. Retkemme jatkuu hitaasti juoksevalla Mukajoella, vastavirtaan, mutta lupaamme, että et edes huomaa sitä. Pystytämme telttamme Kivikonvirtaniemelle, jossa tulentekopaikka ja laavu odottavat meitä. Olemme yötä täällä ja laitamme nuotiopäivällistä ennen kuin sukellamme makuupusseihin keskellä upeaa Pohjois-Karjalan luontoa. Melontaretken pituus on yhteensä noin 16 km.

Päivä 6: Kahden päivän kanoottiretki, päivä 2
Päivä 6: Kahden päivän kanoottiretki, päivä 2

Leiriaamupala valmistetaan avotulella. Sen jälkeen puramme telttamme, pakkaamme tavaramme kanootteihin ja siivoamme omat jälkemme leiripaikalta ennen lähtöä. Paluumatkalla alavirtaan melominen on helppoa, ja olemme kohta pienissä ja helpoissa koskissa Kohosenkoskella. Jos haluatte, voimme myös kävellä kanoottien kanssa kosken ohitse. Lounastaukoa vietetään kauniilla joentörmällä tai pienellä hiekkarannalla, riippuen melomisemme etenemisestä. Pian koskien jälkeen saavumme päämäärään, josta auto vie meidät takaisin Eräkeskukseen. Kun tarvikkeet on saatu paikoilleen, pääset nauttimaan puusaunasta järven rannalla tai lepäämään lodgessa päivälliseen saakka.

Päivä 7: Puolipäiväretki ET-Peninsulaan
Päivä 7: Puolipäiväretki ET-Peninsulaan

Viimeinen päivänne! Aamiaisen jälkeen pakkaamme reput, otamme mukaan joitakin koiristamme ja patikoimme Puuruunjärven ympäri paikalle nimeltään ET-Peninsula. Lounaan yhteydessä kuulette tarinan tämän paikan erikoisesta nimestä. Voitte myös uida järvessä ennen kuin kävelemme takaisin Eräkeksukseen. Loppupäivän voitte viettää, niin kuin itse haluatte - ehkä koirien kanssa kopeissa tai rannalla, tai vaikkapa saunoen. Jäähyväispäivällistä syödään lodgessa.

Päivä 8: Tervetuloa uudelleen!
Päivä 8: Tervetuloa uudelleen!

Viimeisenä aamuna nautitte vielä aamiaisen Eräkeskuksessa ennen kotiinlähtöä.

Lämpimästi tervetuloa uudelleen!

Lisäpalvelut ja paketin variaatiot

 • Kaikki viikon aktiviteetit voidaan muokata/lyhentää teidän toiveidenne ja kykyjenne mukaan.

 • Paikan päällä on mahdollista tilata hieronta

 • Kuljetus Lieksan rautatieasemalta ja takaisin 60 €

 • Kuljetus Joensuun rautatieasemalta ja takaisin 270 €

 • Sisältyy

  • MAJOITUS: 6 yötä eräkeskuksen huoneissa (oma wc ja suihku), 1 yö teltassa tai laavussa
  • RUOKAILU: täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen), ensimmäisenä päivänä päivällinen, viimeisenä päivänä aamiainen
  • AKTIVITEETIT: 1 puolen päivän puutyöpaja, 1 päivän husky-vaellus, 2 päivän melontaretki eräyöpymisellä, 1 puolen päivän retki ET-Peninsulaan
  • KULJETUS: kaikki viikon ohjelmaan liittyvät kuljetukset
  • Englantia (myös saksaa) puhuva opas
  • Tarvittavat varusteet

  Ei sisälly

  • Kuljetukset vapaapäivänä, tulo-lähtö kuljetukset
  • Juomat kahvin, teen ja veden lisäksi
  • Vapaapäivän aktiviteetit
  • Ota mukaan: pieni selkäreppu, hyvät vedenpitävät vaelluskengät, vedenkestävä tuulitakki

  Sijainti

  Created with Sketch. Jongunjoki, Pohjois-Karjala, Finland

  Usein kysytyt kysymykset

  Mitä tapahtuu kun lähetän tilauksen?
  Tarkistamme ja vahvistamme matkapaketin saatavuuden. Vasta sen jälkeen veloitamme maksun kortiltasi tai lähetämme laskun.
  Mikäli jokin elementeistä ei ole saatavilla, otamme sinuuun yhteyttä ja ehdotamme vaihtoehtoja.
  Miten hinta muodostuu ja minkäikäisille on lasten hinta voimassa?
  Matkapaketin hinnat

  Toukokuu/Kesäkuu/Syyskuu:
  872 € / aikuinen / 2hh
  436 € / lapsi (alle 15 v) lisävuoteella
  668 € / lapsi (alle 15 v) omassa huoneessa

  Heinäkuu/Elokuu:
  920 € / aikuinen / 2hh
  460 € / lapsi (alle 15 v) lisävuoteella
  692 € / lapsi (alle 15 v) omassa huoneessa
  Miten voin tarvittaessa peruuttaa matkan?
  Peruutus jos matkaan on:
 • 61 pv tai enemmän: maksuton

 • 60 – 31 pv: 10% hinnasta

 • 30 – 16 pv: 50% hinnasta

 • 15 – 2 pv: 80% hinnasta

 • 1 pv tai "no show": 100% hinnasta
 • Mistä saan vastaukset muihin kysymyksiini?
  Tutustu Apua-osioon, josta löydät vastaukset yleisiin kysymyksiin sekä yhteystietomme yhteydenottoa varten.

  Arvostelut

  0/5
  Pohjautuu 0 arvosteluun
  Traveldeep palvelu
  5 /5
  Majoitus
  5 /5
  Ruoka
  5 /5
  Ohjelma/Tunnelma
  5 /5
  Palvelu paikan päällä
  5 /5
  Suositteletko muille?
  5 /5
  Näytetään 1 - 0, yhteensä 0

  Kirjoita arvostelu

  Created with Sketch.
  alk 872 € / hlö

  Ota yhteyttä

  Saatat pitää myös näistä

  Created with Sketch. Jongunjoki, Pohjois-Karjala, Finland

  Bike & Hike huskyjen erämaassa

  Aktiiviloma isompien lasten perheelle huskyfarmilla. Vaellusta, pyöräilyä, melontaa, nuotioruokaa & täysihoito. Pohjois-Karjalan luonto kutsuu!

  Created with Sketch. Toivakka, Keski-Suomi, Finland

  Hemmottelua Taulun Kartanolla

  Hemmottelupaketti idyllisellä Taulun Kartanolla tarjoaa pientä luksusta arkeen tai lomaan. Rentoutumista kahdestaan rauhasta, hemmottelusta ja saunasta nauttien.

  Created with Sketch. Kultaanranta, Kotka, Finland

  Kymijoen suudelma Villassa

  Intiimi design-mökki poreammeella joen rannalla vain 1,5h päässä Helsingistä, tynnyrisauna, loimulohi-illallinen ja herkullinen aamiainen.

  Created with Sketch. Mikkeli, Rantasalmi, Finland

  Saimaan sylissä

  Romanttinen miniloma, jossa yhdistyy ainutlaatuinen House Boat -majoitus, luontoa, kylpylä ja herkuttelua Saimaan syleilyssä