alk 74 € / hlö
Ostoskoriin

Telttayö luonnon helmassa

Created with Sketch. Helsinki, Finland
luonto, romanttinen, viikonloppu

Kesto

1 yö

Ryhmän koko

2 henkilöä

Kielet

suomi

Kenelle

kahdelle

Kuvaus

Oletko jo pitkään haaveillut telttailusta puolison, ystävän tai vaikka oman lapsen kanssa jossain ainutlaatuisessa paikassa, ihanalla rannalla, kauniin maiseman äärellä rauhoittuen mutta ette vain tunnu pääsevän haaveilun tasolta järjestelyihin? Täysin ymmärrettävää. Jos et ole kokenut telttailija, voi aloittaminen tuntua mutkikkaalta: tarvitaan teltta, makuupussit, makuualustat, ruoanlaittoastiat, lisäksi pitää tuntea hyvät telttailupaikat, miettiä ruoat…mitähän muuta?

Mitä jos kertoisimme, että pienen, onnistuneen telttaretken järjestelyt eivät enää ole ongelma? Olemme kehittäneet upean yhteistyökumppanimme Taiga Timesin kanssa ihanan, helpon yhden yön telttailupaketin kahdelle, jossa kaikki on mietitty ja valmisteltu teille etukäteen! Pakatkaa vain itsenne autoon, noutakaa valmiiksi pakatut tarvikkeet tapaamispaikasta ja lähtekää nauttimaan luonnosta sekä toistenne seurasta, ilman varustelu- ja valmisteluhässäkkää. Paketti sisältää myös ruoanvalmistusreseptit ja ostoslistan. Pieneen lisähintaan voimme pakata myös ruoat mukaan.

Yhden yön telttaretkipaketti vie nauttimaan suoraan luonnon äärelle, ja kaikki aikaa vievät järjestelyt on hoidettu puolestanne.

Lisää

Kohokohdat

 • Romanttinen yllätys rakkaallesi luonnon helmassa syntymäpäivä-, vuosipäivä- tai hääpäivälahjana
 • Ikimuistoinen miniloma kahden kesken ystävän kanssa
 • Laatuaikaa isomman lapsesi kanssa kauniissa maisemissa
 • Jos nautit telttailun mahdollistamasta luonnonrauhasta mutta et niinkään siihen liittyvistä järjestelyistä, tämä paketti on sinua varten!
 • Liikkuminen omalla autolla, omassa aikataulussa, paketin tarvikkeiden nouto Helsingistä tai Espoosta

Sisältyy

 • Ajo-ohjeet parkkipaikalle, kartta, jonne merkitty hyvä alue teltan pystytykseen ja illallispiknik-viltille auringonlaskusta nauttimiselle
 • Kahden hengen teltta, makuualustat, makuupussit, sisäpussilakanat ja tyynyt
 • Ohjeet ja vinkit
 • Viltti
 • Pöytäliina ja kynttilät
 • Ruoanlaittotarvikkeet, ruokailuastiat
 • Vessapaperia, talouspaperia, käsidesiä
 • Juomavesi 5 litraa
 • Ohjeet ruoan valmistamiseen sekä ostoslista: illallinen (liha-, kala- tai kasvisvaihtoehto), jälkiruoka, aamupala

Ei sisälly

 • Itsepalveluretki, ei opastuspalvelua
 • Vakuutus
 • Kuljetus

Sijainti

Created with Sketch. Helsinki, Finland

Usein kysytyt kysymykset

Onko matkapaketti varmasti saatavana kalenterin mukaisesti?
Kalenterissa annettu saatavuus on suuntaa antava, se tarkistetaan ja vahvistetaan tilauksen yhteydessä.
Mistä ja miten saamme paketin tarvikkeet mukaan?
Vakiotapaamispaikka on Helsingin keskustassa, Kiasman vieressä oleva bussipysäkki (mahdollisuus lyhytaikaiseen pysäköintiin). Tarvittaessa voi sopia myös muusta paikasta Espoossa.
Paketin tarvikkeet noudetaan sovitusti kello 10-17 välillä ja palautetaan sovitusti n. 24h myöhemmin

Ruokatarvikkeet ostatte itse kaupasta vaikka menomatkalla, pakettiin kuuluu ostoslista ja valmistamisohjeet.
Pitääkö tarvikkeet palauttaa takaisin?
Kyllä. Kaikki tarvikkeet pitää palauttaa paketin järjestäjälle matkan toteutuksen jälkeen. Palautuksen paikasta ja ajasta sovitte noudon yhteydessä.
Millainen ja missä on tälle retkelle suositeltu paikka?
Suositeltu kohde sijaitsee Porkkalassa. Se on suosittu, niin kuin jokainen paikka pk-seudun lähellä, jonne pääsee helposti ja josta löytyy tulentekopaikka. Mutta se kolkka Porkkalassa, joka meillä on mielessämme, on yleensä rauhallisempi. Parkkipaikka on pieni ja vähän piilossa, eikä sinne löydä helposti ilman ohjeistusta, jos aluetta ei tunne. Nuotiopaikka ja telttapaikka ovat lähellä parkkipaikkaa, joten tavaroita ei tarvitse kantaa kovin pitkää matkaa ja autoon voi jättää ylimääräistä tavaraa, kuten varavaatteita. Illalla voi mennä viltin kanssa vähän matkan päähän kalliolle omaan rauhaan nauttimaan auringonlaskusta ja herkuista - merkitsemme karttaan hyvät paikat auringonlaskun katsomiseen. Alueelta löytyy myös polku, jota voi käydä kävelemässä jos haluatte tehdä illalla luontokävelyn. Olemme yöpyneet Porkkalassa kymmeniä kertoja ja tämän kyseisen alueen lähellä riittää kyllä rantakalliota.
Porkkalassa kun voi katetulla ja hormillisella nuotiopaikalla tehdä nuotion metsäpalovaroituksenkin aikaan. :) Tulipaikan läheisyydestä löytyy polttopuut, saha ja kirves.

- Kiia ja Jeff, matkapaketin toteuttajat
Mitkä ovat varaus ja peruutusehdot? Entäs jos suunniteltuna retkipäivänä on huono sää?
Varauksen yhteydessä maksatte joko koko matkapaketin hinnan kerralla (maksu kortilla) tai saatte 2 laskua: varausmaksu ja loppumaksu (maksu laskulla).

Tälle matkapaketille varaus-/peruutusehdot ovat seuraavat:
peruutus yli 30 pv ennen matkaa: 10% paketin hinnasta
peruutus 8-29 pv ennen matkaa: 50% paketin hinnasta
peruutus 0-7 pv ennen matkaa: 100% paketin hinnasta

Jos sääennuste lupaa paljon sadetta, matkan ajankohta on mahdollista siirtää eteenpäin - kuitenkin viimeistään 2 pv ennen matkan alkua.
Sade ei kuitenkaan ole syy perumiselle, eli jos uutta vaihtoehtoista aikaa ei löydy, niin silloin käytetään peruutusehtoja.
Created with Sketch.
alk 74 € / hlö

Saatat pitää myös näistä

Created with Sketch. Kultaanranta, Kotka, Finland

Kymijoen suudelma Villassa

Intiimi design-mökki poreammeella joen rannalla vain 1,5h päässä Helsingistä, tynnyrisauna, loimulohi-illallinen ja herkullinen aamiainen.

Created with Sketch. Jongunjoki, Pohjois-Karjala, Finland

Bike & Hike huskyjen erämaassa

Aktiiviloma isompien lasten perheelle huskyfarmilla. Vaellusta, pyöräilyä, melontaa, nuotioruokaa & täysihoito. Pohjois-Karjalan luonto kutsuu!

Created with Sketch. Jongunjoki, Pohjois-Karjala, Finland

Huskyt kutsuvat erämaahan

Viikon hauska perheloma täysihoidossa huskyfarmilla: puuaskartelua, husky-vaellus, melontaretki telttayöpymisellä, nuotioruoanlaittoa ja paljon muuta!

Created with Sketch. Mikkeli, Rantasalmi, Finland

Sydämeni on sinun

Vietä huikea, romanttinen gourmet-kylpyläloma rakkaasi kanssa Saimaalla. Luontoa, lepoa ja luksusta samassa paketissa