Traveldeep on rekisteröitynyt Kilpailu- ja kuluttajavirastoon matkanjärjestäjäksi ja antanut Kilpailu- ja kuluttajaviraston vaatiman takauksen. Voit tarkistaa tästä (kirjoita Traveldeep sivun alaosassa olevaan hakukenttään).

Traveldeep on Suomen Matkailualan Liiton (SMAL) jäsen.

Yhteystiedot

Traveldeep Oy Ltd

+ 358 50 568 5725

[email protected]

  Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojan ja käyttöehdot

  Traveldeep

  Olen aina halunnut matkustaa syvällisemmin: nähdä enemmän kuin tunnetut turistikohteet, ihailla luonnon kauneutta ilman suuria ihmismääriä, kokea maaseutukohteiden ainutlaatuisuutta ja paikallisasukkaiden sydämellisyyttä.

  Olen aina tykännyt omatoimimatkoista. Omatoimimatka on joustava ja persoonallinen. Näin matkustamalla saa aidompia, autenttisia lomakokemuksia eikä tarvitse odottaa isossa bussissa “sitä myöhässä olevaa matkustajaa”.

  Vaivattoman, laadukkaan ja kokemusrikkaan omatoimimatkan rakentamiseen tarvitaan kuitenkin paljon aikaa ja osaamista. Pitää kerätä tietoa monista eri paikoista, sovittaa monet asiat keskenään: oma matkabudjetti, kanssamatkustajien intressit, kohteiden aukioloajat, kokemusten saavutettavuus, liikkuminen, ruokailu ja paljon muuta. Jotkut tykkäävät omien matkojen järjestämisestä, mutta monille se on iso vaiva, johon on vaikea löytää aikaa. Lopputuloksena on usein vaatimaton lomakokemus.

  Mielestäni omatoimimatkailun pitää olla laadukasta ja vaivatonta. Halusin tehdä sen todeksi kaikille. Näin syntyi Traveldeep. Unelmani on luoda omatoimimatkailijan palvelu, josta muutaman napin painalluksella saa juuri itselleen rakennetun omatoimimatkan. Tämän palvelun ansiosta myös matkalla oleminen on helppoa ja kokemuksellista paikasta ja sesongista riippumatta. Tämä on Traveldeepin iso tavoite, jota kohti mennään joka päivä.

  Matkailu avartaa meidän ajattelua, synnyttää uusia näkökulmia, lataa akut ja tuo iloa. Matkailun kautta pääsemme kokemaan elämää syvällisemmin ja monipuolisemmin. Traveldeep on olemassa sitä varten, että matkailija saa jokaisesta matkasta irti enemmän. Yhdistämme ainutlaatuisia kotimaan kohteita ja sydämellisiä palveluntarjoajia kokemusnälkäisiin kotimaisiin ja ulkomaisiin matkailijoihin. Lämpimästi tervetuloa kanssamme yhteiselle matkalle!

  Traveldeep
  Perustaja ja toimitusjohtaja, Nataliya German