Hemmotteluloma arjen keskellä on sijoitus itseenne ja parisuhteeseen.
Yhteinen irtiotto luo kipinöitä ja perhosia vatsanpohjaan. Etenkin, kun itse ei tarvitse järjestää mitään.

Traveldeepin hemmottelupaketti sisältää kaiken

Lasi-iglu, kylpyläsviitti, kartanoromantiikkaa vai ehkä maalaisluksusta?

Jokainen Traveldeepin hemmotteluloma pariskunnalle sisältää niin uniikit majoitukset, herkulliset ruokailut kuin kaikki muut elementit, jotka tekevät minilomasta ikimuistoisen. Traveldeepin hemmottelupaketit tarjoavat kokonaisvaltaisen elämyksen, jonka kokonaishinta on jopa edullisempi kuin hotellitarjous, johon ostaisit muut elementit erikseen.

Tutustu kutkuttavan erilaisiin minilomiin Suomessa – ja muista, että myös räätälöimme paketteja toiveesi mukaan!

Mikä seuraavista hemmottelupaketeista sopii teille parhaiten?

Mikkeli, Rantasalmi, Finland

Sydämeni on sinun

Vietä huikea, romanttinen gourmet-kylpyläloma rakkaasi kanssa Saimaalla. Luontoa, lepoa ja luksusta samassa paketissa

Kultaanranta, Kotka, Finland

Kymijoen suudelma Laawussa

Ainutlaatuinen vuorokauden irtiotto kahdelle. Yöpyminen romanttisessa laawussa höystettynä saunalla, kuohuviinillä sekä suussa sulavalla loimulohi-illallisella.

Forssa, Finland

Hevossillan maalaisluksusta

Entisajan tunnelma, upea torppamajoitus kuohuviineineen, 3 ruokalajin laavuillallinen, puusauna ja aamiainen sängyssä vievät kauas arjesta.

Kultaanranta, Kotka, Finland

Kymijoen suudelma Villassa

Intiimi design-mökki poreammeella joen rannalla vain 1,5h päässä Helsingistä, tynnyrisauna, loimulohi-illallinen ja herkullinen aamiainen.

Hemmotteluloma Suomessa ‒ löydä kotimaan taika

Hemmottelupaketti voi toki suuntautua ihan vain oman kotikaupungin hotelliin, onhan sekin mukavaa vaihtelua arkeen kun saa tassutella hotellin aamutakissa, käydä spa-osastolla, nukkua pehmeissä lakanoissa ja syödä rauhassa aamiaisen ennen kotiinlähtöä. Uskomme että sekin täyttää hemmottelun kriteerit. Mutta toisinaan on terveellistä lähteä vähän kauemmas kotoa, nuuskimaan ilmaa oman kaupungin rajojen ulkopuolelle.

Nyt mietit ehkä että tarkoitamme ulkomaille lähtöä. Emme suinkaan! Ulkomaille asti ei tarvitse todellakaan lähteä, jotta voisi viettää uniikin hemmotteluviikonlopun kahden. Itseasiassa juuri hemmotteluloma Suomessa takaa sen, että minilomaan ei liity stressiä passien, lentojen, valuuttojen, karanteenien, vaadittavien matkustusdokumenttien tai aikaisten kentälle lähtöjen suhteen.

Vaikka miten ihana ajatus on tuosta vain “pyrähtää” lomalle johonkin Euroopan kaupunkiin, se pyrähdys vaatii kuitenkin aika paljon valmistelua ja varmistelua, sekä useamman tunnin odottelua terminaaleissa ja liikennevälineissä. Sellaisen matkan jälkeen on harvemmin täysin latautunut olo.

Jos sen sijaan kaipaat sellaista hemmotteluviikonloppua, jonka jälkeen olo aidosti virkistynyt ja mieli tuulettunut, käännä katseesi Suomeen. Kyllä vain, Suomi on täynnä aivan upeita ja ainutlaatuisia kolkkia, joita et ole vielä nähnyt. Aivan varmasti on, me tiedämme sen. Ja seuraavaksi kerromme niistä sinulle vähän lisää.

Yö lasi-iglussa Etelä-Suomessa on upea hemmottelulahja

Kyllä, lasi-iglussa voi majoittua myös Etelä-Suomessa, ei tarvitse ajaa Lappiin asti löytääkseen tällaisen uniikin luksusmajoituksen. Ja nimenomaan sellainen on tämä Kymijoessa teitä odottava lasi-iglumajoitus, jonka sängystä käsin ihailette niin auringonlaskua kuin tähtitaivastakin.

Tämä yhden vuorokauden upea minilomapaketti on myös täydellinen hemmottelulahja puolisolle. Yöpymisen ainutlaatuisuutta lisää pakettiin kuuluva tynnyrisauna sekä puupalju ja teille tarjoiltava, suussasulava loimulohi-illallinen. Tästä kaikesta pääsette nauttimaan saapumisiltananne. Ja seuraavana aamuna makeiden unien jälkeen (jos olette taivaankannen tarkkailulta malttaneet nukkua) saatte nauttia vielä herkullisen aamiaisen ennen kotiinlähtöä.

Miten olisi, yllättäisitkö rakkaasi tällä Kymijoen suudelma Aurorassa -hemmottelupaketilla?

Kaunis design-mökki poreammeella hellii mieltä

Kuulostaako lasi-iglu muuten mukavalta, mutta viihdytte paremmin mökissä, jossa on oikeat seinät? Samassa kohteessa, vain 1,5 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä mahdollisuus myös hemmottelupakettiin design-mökissä omalla poreammeella.

Perillä teitä odottaa kuohuviinipullo, jonka voitte korkata vaikkapa illallisen jälkeen mökkinne poreammeessa istuskellen. Ennen sitä olette saaneet nauttia niin tynnyrisaunan löylyistä, paljun lämmöstä ja suussasulavasta loimulohi-illallisesta. Vihdoin on aikaa vain teille kahdelle, parisuhteelle ja hyville keskusteluille.

Kuulostaako Kymijoen suudelma Villassa juuri teidän hemmottelupaketiltanne?

Hemmotteluviikonloppu kahdelle kylpylässä ‒ koe klassikko uusilla mausteilla

Kylpyläloma tulee monelle ensimmäisenä mieleen kun mietitään jotain kivaa pientä hemmottelulomaa arjen keskelle. Ja kylpylälomahan ON ihana klassikko. Antaa huolien liueta lempeissä porealtaissa ja saunojen löylyissä, ja istua sen jälkeen illallispöytään mieli levollisena ja sormenpäät rypyssä, jo miettien hetkeä kun saa pujahtaa puhtaisiin kylpylähotellin lakanoihin. 

Traveldeep on on uudelleenpaketoinut hemmottelupaketit kylpylässä ja tehnyt niistä jotain vielä uniikimpaa ja ylellisempää. Saimaan sylissä -paketti yhdistää hemmotteluloman kylpylässä uniikkiin House Boat -majoitukseen Saimaan rannalla. Luonnollisesti pakettiin kuuluvat herkulliset illalliset, mutta myös Tertin Kartanon lounas upeissa puitteissa, nuotioretki eväineen metsässä sekä aamiaiset, miniviininmaistelu sekä muita ihania, pieniä yllätyksiä. 

Voiko tästä hemmotteluloma kahden kesken enää paremmaksi muuttua? 

Voi kyllä, jos House Boatin sijaan haluatte yöpyä poreammeellisessa sviitissä kylpylähotellissa. Sydämeni on sinun -minilomapaketti Järvisydän-kylpylähotellissa on paitsi rentouttava ja ikimuistoinen pako arjesta, se toimii loistavasti myös hääpäivä- tai häämatkakohteena teille kahdelle.

Hemmottelupaketti Taulun Kartanolla ‒ järjestä yllätys rakkaalle tai ystävälle

Tosiaan, hemmottelulomalle voi, ja pitääkin lähteä paitsi puolison, myös hyvän ystävän tai vaikka oman siskon, äidin tai tyttären kanssa. Taulun Kartanolla saatte nauttia uniikista puutarha-spasta, saunasta ja tunnelmallisesta takkahuoneesta. Talo tarjoaa toki pellavaiset kylpytakit ja muut tuotteet saunahetkeenne.

Ihanan irtioton arjesta kruunaa huoneeseen toimitettu herkkukori sekä upean kartanon historiallinen tunnelma.

Onko hyppy kartanotunnelmaan Taulun Kartanolla se, mitä te kaipaatte arkeenne?

Nykypäivän luksuksen ja menneen ajan tenhon vastustamaton yhdistelmä

Forssassa piileskelee helmi, joka tarjoilee sydäntä sykähdyttävän yhdistelmän entisajan tuoksuja ja tunnelmaa sekä nykyajan luksusta ja hemmottelua kauniissa maalaismaisemassa. Hevossillassa yövytte vanhassa, hirsisessä talonpoikaistorpassa, jonka tunnelma vie mukanaan. Takkatulen ääressä on lupa kuunnella hiljaisuutta ja keinua kiikkustuolissa kuohuviiniä siemaillen. 

Tämä maalaisseikkailu vie teidät myös pienelle museokierrokselle pihapiiriin, saunomaan puusaunan löylyihin sekä herkulliselle illalliselle laavulle, kodalle tai omaan pirttiinne. Tällaista hemmottelupakettia on Helsingin keskustasta vaikea löytää!

Kaipaatteko elämäänne hieman Hevossillan maalaisluksusta?

Hemmottelua elämyslahjana

Nämä elämykset toimivat yhdessä suunniteltuna hemmottelulomana pariskunnalle mutta myös hemmottelulahjana puolisolle, olipa kyseessä sitten syntymäpäivälahja, joululahja tai vaikka yhteinen hääpäivälahja.

Hemmottelupaketti on myös oiva elämyslahja hääparille, pienten lasten vanhemmille, ystävälle tai suuria pyöreitä hääpäivälukuja juhlivalle pariskunnalle. Jos et ole varma, millainen paketti olisi lahjansaajalle eniten mieleen, voit aina ostaa meiltä myös lahjakortin.

Varaa mieleisesi paketti jo tänään, tai ota yhteyttä ja kysy lisätietoja! Voimme yleensä räätälöidä paketteja tarpeen mukaan asiakkaidemme toiveita parhaiten vastaaviksi.

Romanttiset minilomapaketit – ihanaa hemmottelua pariskunnalle

Kultaanranta, Kotka, Finland

Kymijoen suudelma Villassa

Intiimi design-mökki poreammeella joen rannalla vain 1,5h päässä Helsingistä, tynnyrisauna, loimulohi-illallinen ja herkullinen aamiainen.

Forssa, Finland

Hevossillan maalaisluksusta

Entisajan tunnelma, upea torppamajoitus kuohuviineineen, 3 ruokalajin laavuillallinen, puusauna ja aamiainen sängyssä vievät kauas arjesta.

Kultaanranta, Kotka, Finland

Kymijoen suudelma Laawussa

Ainutlaatuinen vuorokauden irtiotto kahdelle. Yöpyminen romanttisessa laawussa höystettynä saunalla, kuohuviinillä sekä suussa sulavalla loimulohi-illallisella.

Mikkeli, Rantasalmi, Finland

Sydämeni on sinun

Vietä huikea, romanttinen gourmet-kylpyläloma rakkaasi kanssa Saimaalla. Luontoa, lepoa ja luksusta samassa paketissa