Yrityksestä

Traveldeep Oy Ltd on suomalainen matkailuyritys, jonka missiona on ihanampi loma vähemmällä vaivalla. Autamme matkailijoita löytämään ainutlaatuiset kotimaan matkakohteet ja sukeltamaan syvemmälle Suomen salaisuuksiin.

Traveldeep Oy Ltd aloitti toimintansa nykyisessä muodossaan vuonna 2020. Visiomme on kaksiosainen: Luoda omatoimimatkailijoille kokonaisvaltaisia ja aitoja, suomalaisia matkailuelämyksiä mahdollisimman vaivattomasti ja kohtuulliseen hintaan – sekä auttaa pieniä, paikallisia matkailuyrityksiä tavoittamaan helpommin nämä uusia elämyksiä kaipaavat omatoimimatkailijat, kestävämpää matkailua kehittäen.

Me teemme kotimaan matkailusta helppoa,
unohtumatonta ja eksoottista.

Traveldeepin asiakkaat

Palvelumme on suunnattu suomalaisille ja ulkomaalaisille nautiskelijoille, yksin, kumppanin tai seurueen kanssa matkustaville, lapsiperheille, aktiivilomailijoille sekä kulttuurista ja luonnosta kiinnostuneille. Heitä yhdistää palo omatoimimatkailuun ja uusiin kokemuksiin, mutta samalla he eivät halua kuluttaa liikaa aikaa loman suunnitteluun ja järjestämiseen.

Taustatyöt ja valmistelut

Teemme kaiken aikaa vievän tutkimus- ja selvitystyön asiakkaan puolesta. Poimimme käsin ja nostamme esiin kiinnostavimmat kotimaan elämykset ja majoitukset, jotka paketoimme elämyksiä tihkuviksi, helpoiksi ja rentouttaviksi matkakokonaisuuksiksi. Paketeissa on aina myös liikkuma- ja joustovaraa toiveiden mukaan.

Kohteet ja aktiviteetit

Keskitymme ensisijaisesti pienyritysten tarjontaan ja autenttisiin kohteisiin, jotka sijaitsevat isojen kaupunkien ja vilkkaiden matkakeskusten ulkopuolella. Matkapaketista ja sen kohderyhmästä riippuen voit löytää valikoimastamme kuitenkin myös tunnetumpia elementtejä ja aktiviteetteja, vaikkapa ikimuistoisen perheloman viettoon.

Ihanampi loma helposti

Asiakkaamme valitsevat heitä kiinnostavimman lomapaketin kuratoidusta valikoimastamme sekä mahdolliset lisäpalvelut, me tarkastamme pakettiin kuuluvien palvelujen saatavuuden ja varaamme kaiken asiakkaan puolesta. Palvelumme käyttäjän tehtäväksi jää pakata laukkunsa ja keskittyä elämään lomaansa.

Traveldeepin synty ja visio

Olen aina halunnut matkustaa syvällisemmin: nähdä enemmän kuin tunnetut turistikohteet, ihailla luonnon kauneutta ilman suuria ihmismääriä, kokea maaseutukohteiden ainutlaatuisuuden ja paikallisten asukkaiden sydämellisyyden.

Ei siis tule yllätyksenä, että olen omatoimimatkailija. Omatoimimatka on joustava ja persoonallinen. Saan autenttisia lomakokemuksia, eikä minun tarvitse odottaa isossa bussissa “sitä myöhässä olevaa matkustajaa”.

Vaivattoman, laadukkaan ja kokemusrikkaan omatoimimatkan rakentamiseen tarvitaan kuitenkin paljon aikaa ja osaamista. Pitää kerätä tietoa monista eri paikoista, sovittaa monet asiat keskenään: oma matkabudjetti, kanssamatkustajien intressit, kohteiden aukioloajat, kokemusten saavutettavuus, liikkuminen, ruokailu ja paljon muuta. Jotkut nauttivat omien matkojen järjestämisestä, mutta monille se on iso vaiva, johon on vaikea löytää aikaa. Lopputuloksena on usein vaatimaton lomakokemus, kompromissi.

Halusin tehdä omatoimimatkailusta vaivatonta, mutta silti erityistä ja eksklusiivista. Näin syntyi Traveldeep. Tavoitteeni on luoda omatoimimatkailijan palvelu, josta muutaman napin painalluksella saa juuri itselleen rakennetun omatoimimatkan. Palvelun ansiosta matkalla oleminen on helppoa ja elämyksellistä, paikasta ja sesongista riippumatta.

Kohti kestävämpää matkailua

Yksi Traveldeepin tärkeimmistä tavoitteista ja olemassaolon syistä on kestävän matkailun kehitys – pienten paikkojen ja palveluntarjoajien esille tuominen, kollektiivisen tarjonnan ja lomakokonaisuuksien ostamisen helpottaminen sekä asiakasvirtojen hajauttaminen maantieteellisesti ja ajallisesti. Tällä tavalla voidaan säilyttää pienten kohteiden olemassa olevat autenttiset palvelut, mutta saada enemmän elinvoimaa ja mahdollisuuksia uusien kehittämiseen.

Palvelun visio ohjaa toimintaani sen johtotähtenä, joka päivä. Se on tässä ajassa enemmän kuin tarpeellinen tavoite, mutta sinne pääseminen vaatii aikaa ja resursseja. Sitä kohti mennään vankkumatta, asteittain, tarjoamalla joka vaiheessa parasta mahdollista asiakkaillemme ja kumppaneillemme – samalla pitkäjänteisesti ja ketterästi Traveldeepia kehittäen. Tavoitteenani on kasvattaa vahva ja innovatiivinen, kestävää autenttista matkailua edistävä globaali palvelu, joka on Traveldeepin kotimaan, Suomen, ylpeyden aihe.

Matkailu avartaa ajatteluamme, synnyttää uusia näkökulmia, lataa akut ja tuo iloa. Matkailun kautta pääsemme kokemaan elämää syvällisemmin ja monipuolisemmin. Traveldeep on olemassa sitä varten, että matkailija saa jokaisesta matkasta irti enemmän. Yhdistämme ainutlaatuisia kotimaan kohteita ja sydämellisiä palveluntarjoajia kokemusnälkäisiin kotimaisiin ja ulkomaisiin matkailijoihin.

Lämpimästi tervetuloa kanssamme yhteiselle matkalle!

Nataliya German
Traveldeep, perustaja ja toimitusjohtaja