Kotimaan valmismatkat Traveldeepiltä – usein kysytyt kysymykset

Traveldeepiltä löydät ikimuistoiset kotimaan pakettimatkat joko lyhyeen tai pidempään lomaan.

Olemme kaivaneet ja selvittäneet puolestasi Suomen uniikeimmat kohteet, mielenkiintoisimmat aktiviteetit ja rauhaisimmat yösijat, eli tehneet valmiiksi kaiken aikaa vievän suunnittelutyön. Näistä aarteista muodostimme yksilölliset ja ylelliset matkapaketit, joista kotimaan matkailusta haaveileva asiakkaamme voi helposti valita mieleisensä.

Tältä sivulta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos sinulla herää lisäkysymyksiä, ota yhteyttä Traveldeepiin, vastaamme mielellämme!

Pakettimatka Suomessa on jotain ihan muuta, kuin pakettimatka ruuhkaisessa etelän kohteessa, vilkkaassa hotellikompleksissa. Kotimaan matkapaketissa varaamisen ja suunnittelun helppous yhdistyy Suomen upeaan luonto- ja aktiviteettitarjontaan ja ylellisiin, rauhallisiin puitteisiin. Traveldeepin valmismatkoissa on tietty, kiinteä osa pakettia, jonka päälle voit vaivattomasti valita haluamasi lisäpalvelut.

Matkapaketti voi olla viikonlopun tai yhden yön mittainen, mutta myös esimerkiksi viikon pituinen loma tai tarpeidesi mukaan pidempikin, räätälöity matka.

Räätälöimämme kotimaan valmismatkat tarjoavat ratkaisun sinulle, joka pidät omatoimimatkailusta ja haluat kokea uniikkeja elämyksiä lomallasi, mutta hermostut ajatuksesta viettää illat koneen äärellä selaten eri vaihtoehtoja ja järjestäen matkan yksityiskohtia.

Traveldeep tarjoaa räätälöityjä valmismatkoja kotimaassa niin yksin matkustaville, pariskunnille, perheille sekä muille seurueille. Ota omaa aikaa, vietä vuosipäivää kumppanin kanssa, varaa helppo perheloma, jossa aktiviteetit on valmiiksi suunniteltu, tai lähde erilaiselle, kaveriporukan rentoutumisviikonlopulle. Selaa matkapakettien valikoimaamme ja löydä omaa sieluasi kutkuttavin kotimaan loma.

Kotimaan valmismatkat Traveldeepin paketoimina voivat suuntautua minne päin Suomea tahansa. Valikoimissamme on tällä hetkellä kohteita muun muassa Kotkasta, Etelä-Savosta, Pohjois-Karjalasta ja Kainuusta, mutta kasvatamme matkavalikoimaa jatkuvasti.

Matkan suunnittelu ja matkavaraus on Traveldeepin palvelussa tehty erityisen helpoksi.

  1. Unelmointivaiheessa tutustut valmiiksi räätälöimiimme matkapaketteihin kaikessa rauhassa, esimerkiksi sohvalla teekupin kanssa makoillen.
  2. Valintavaiheessa on tehtävä päätös: valitset houkuttelevimman matkapaketin sekä päivämäärät ja klikkaat sen ostoskoriin.
  3. Tilauksen viimeistely vie vain hetken: täytät tietosi, valitset sopivan maksutavan ja tilaat toiveidesi mukaisen loman.
  4. Tämän jälkeen teemme jälleen aikaa vievät työt puolestasi: tarkistamme matkapakettiin tilattujen palvelujen saatavuuden ja varaamme ne puolestasi. Moni on enemmän kuin onnellinen voidessaan ulkoistaa tämän osuuden!
  5. Maksu: Kun varaukset on tehty ja kaikki on valmista, veloitamme maksun kortiltasi tai lähetämme sinulle laskun – riippuen siitä, minkä maksutavan olet valinnut.
  6. Varausvahvistus: Kun maksu on saapunut tilillemme, saat varausvahvistuksen ja ohjeet elämyksesi nauttimiseen. Huikea seikkailu nimeltään kotimaan pakettimatka voi alkaa.

Tällä hetkellä verkkokaupamme maksutavat ovat pankki- tai luottokortti sekä lasku. Maksuvaihtoehtoja laajennetaan tulevaisuudessa.

Mikäli matkaan on alle 45 vrk, koko tilauksen summa on maksettava tilauksen yhteydessä. Mikäli valitset laskun, saat 3 päivää maksuaikaa. Korttimaksun veloitamme heti kun tilaukseen sisältyviä palveluja on varattu lomanne ajankohdaksi.

Jos matkan alkuun on enemmän kuin 45 vrk, sinun ei ole pakko maksaa koko summaa heti, vaan voit maksaa varausmaksun (25% kokonaissummasta) ja loput myöhemmin. Valitse tässä tapauksessa maksutavaksi “lasku” ja ilmoita lisätietokentässä, että haluat jakaa maksusi kahteen osaan. Saat sähköpostiisi kaksi laskua: 25% (maksettava 3 pv sisällä) ja 75% (eräpäivä 45 vrk ennen matkan alkua).

Yksittäisen lomapaketin maksuehdot voivat poiketa näistä yleisistä maksuehdoista, ja tällöin ne on ilmoitettu matkapaketin omalla sivulla.

Jos haluat ostaa matkapaketin, mutta tarvitset joustavammat maksuehdot, ota yhteyttä asiakaspalveluumme – katsotaan, mitä asialle voi tehdä.

Tutustu myös Traveldeepin matkapakettiehtoihin.

Monissa paketeissamme on erittäin joustavat peruutusehdot. Esimerkiksi maksuton peruutus 7 vrk tai jopa 2 vrk ennen lähtöä, sekä maksuton loman siirto jopa edellisenä iltana COVID-19 -sairaus-, -altistumis- tai -karanteenitapauksessa.

Pakettikohtaiset varausehdot on ilmoitettu lomapakettien sivuilla, muilta osin sovelletaan Traveldeepin matkapakettiehtoja.

Jokaisen matkapaketin kuvauksessa on ilmoitettu, mitkä elementit kuuluvat hintaan ja mitkä voi lisätä lomapakettiin erilliseen hintaan. Nämä lisäpalvelut ovat etukäteen suunniteltu yhteensopivaksi kyseessä olevan lomapaketin kanssa. Tilauksesi ja palvelujen saatavuuden pohjalta suunnittelemme lomasi aikataulun. Jos sinulla on jotain omia suunnitelmia tai toiveita liittyen aikatauluun, ilmoitathan niistä tilauksen lisätietokentässä. Näin pystymme ottamaan ne huomioon suunnitellessamme lomasi kulkua.

Voimme lisätä matkapakettiinne myös muita palveluja, vaikka ne eivät olisi Traveldeepin listalla, tai räätälöidä paketin eri tavalla, toiveidenne mukaan. Jos toiveesi on lähellä meidän valmiiksi suunniteltua pakettiamme, tee tilaus ja ilmoita toiveesi lisätietokentässä. Jos muutostarpeesi ovat suurempia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lähes kaikki lomapakettimme ovat suunniteltuja niin, että lomalle pääsee omalla autolla.

Pakettimme ovat ensisijaisesti suunniteltu omalla autolla tai julkisilla liikkuville, jolloin kuljetus ei sisälly paketin hintaan. Paketin kuvauksesta saa selville, mitkä ovat kyseisen paketin mahdolliset liikkumistavat, kuuluuko kuljetus paketin hintaan vai saako kuljetusta lisäpalveluna.

Kun olet tehnyt tilauksen, varmistamme palveluntarjoajilta kaikkien elementtien saatavuuden, sovitamme aikataulut yhteen ja laadimme lomasuunnitelman.

Otamme yhteyttä sinuun, mikäli tilausta on tarve muuttaa. Kirjoita tilauksen yhteydessä lisätietoihin, mikäli sinulla on jo omia lomasuunnitelmia tai toiveita, jotta voimme ottaa ne huomioon lomaohjelmaasi laatiessa.

Jos joitakin matkan toivotuista elementeistä ei pysty toteuttamaan, käymme muutokset kanssasi läpi, muokkaamme tilausta ja sen loppusummaa vastaavasti. Mikäli puuttuvat elementit ovat sinulle olennaisia ja korvaavia ei pysty järjestämään, voimme peruuttaa koko tilauksen kuluitta.

Kun kaikki elementit on vahvistettu, teemme varaukset ja lähetämme laskun tai veloitamme korttimaksun.

Kun olemme saaneet maksun, lähetämme teille lopullisen vahvistuksen ja päiväkohtaisen lomaohjelman.

Suosittelemme valitsemaan ja varaamaan kaikki elämykset etukäteen. Näin lomasi aikana voit keskittyä lomaan etkä sen suunnitteluun ja järjestelyyn, ja lisäksi varmistat elämysten saatavuuden. Vaikka jotkut elämykset voi ostaa suoraan palveluntarjoajilta tai paikan päällä, tilaamalla kaikki lomasi elementit kerralla Traveldeepiltä ulkoistat huolet lomasi kokonaisuuden suunnittelusta ja järjestämisestä meille – säästät aikaa ja vaivaa.

Paketin sisältöä voi muokata varauksen jälkeen, esimerkiksi lisätä tai poistaa jotain palveluita. Tilauksen muutoksesta emme toistaiseksi veloita mitään palvelumaksuja. Muutosten viimeiset mahdolliset ajankohdat riippuvat kyseisen paketin elementtienn palveluntarjoajiean ehdoista.

Ota yhteyttä Traveldeepin asiakaspalveluun jos haluat muutoksia tilaukseesi ja teemme kaiken voitavamme toiveesi toteuttamiseksi.