Osoita
rakkautesi​

Elämyslahjakortti romanttiselle minilomalle Suomessa

Paras lahja, jonka voit antaa, ei ole jälleen uusi esine kaapin perälle pölyttymään, vaan elämyslahjakortti vaivattomaan, rentouttavaan ja ylelliseen kahden hengen minilomapakettiin kiireisen arjen keskelle.

Pako arjesta on monelle tämän päivän kaivattua luksusta. Uskallamme väittää, että harva lahja päihittää uniikkia, valmiiksi lahjansaajalle järjestettyä elämystä kotimaan upeissa puitteissa.

Kun etsinnässä on lahja vaimolle, lahja miehelle, lahja hyvälle ystävälle tai vaikka aikuisille lapsille, Traveldeepin elämyslahjakortti romanttiseen minilomapakettiin kotimaassa kahdelle on aidosti persoonallinen ja mieleenjäävä, aineeton lahja rakkaalle ihmiselle.

Tällä sivulla esittelemme Traveldeepin kautta saatavilla olevat elämyslahjat. Alta voit tutustua kaikkiin minilomapaketteihimme ja alempaa sivulta saat lisätietoa elämyslahjakortin hankinnasta.

Osta persoonallinen elämyslahjakortti: romanttinen miniloma kahdelle
Elämyslahjat ilahduttavat ensin lahjanantohetkellä, ja sitten lahjan lunastusajankohtana vielä monin verroin. Tutustu romanttisiin minilomapaketteihin ja valitse lahjakortti tiettyyn pakettiin tai avoin elämyslahjakortti, jonka kohteen voi lahjansaaja päättää itse.

Miniloma kahdelle Suomessa

kukat_Paul-Wahl-Vip-Cruise_Petri-Saarelainen_VisitFinland.jpg

Kenelle elämyslahja sopii?

Elämyslahja on mainio, persoonallinen ja mieleenjäävä lahja, joka sopii monelle saajalle.

 • Syntymäpäivälahjaksi puolisolle (olipa kyseessä mies tai nainen)
 • Yhteiseksi vuosipäivälahjaksi
 • Yhdessä kaveriporukalla hankittavaksi häälahjaksi ystäväpariskunnalle
 • Vanhemmille yhteiseksi 30-vuotishääpäivälahjaksi sisarusten kanssa hankittuna
 • Omalle lapselle valmistujaislahjaksi
 • Hyvälle ystävälle piristykseksi haastavaan elämäntilanteeseen tai vaikkapa eläkkeelle jäämisen juhlistamiseksi
 • Aikuiselle lapselle ja hänen puolisolleen hemmottelulahjaksi ennen lapsen syntymää tai kiireisen lapsiarjen keskelle, lapsenvahtilupauksen kera.
 • …ja moneen muuhun tilaisuuteen, kun haluat tarjota rentouttavan paon arjesta tärkeälle ihmiselle.
Harri-Tarvainen_North-Kareli_sauna.jpg

Persoonallinen lahja tärkeälle ihmiselle

Kun etsinnässä on lahja puolisolle, ystävälle, omille vanhemmille tai muulle tärkeälle ihmiselle, haluat luultavasti hankkia…

 • jotain uniikkia ja persoonallista
 • jotain, mitä hän oikeasti tarvitsisi
 • jotain, mistä hän todella pitäisi ja nauttisi.

Haluat lahjan ilahduttavan saajaa ja kertovan siitä, miten tärkeä hän sinulle on. Elämyslahja rentouttavaan pakoon arjesta kertoo myös siitä, miten hyvin tunnet hänet. Elämyksiä ei tarjota nimittäin kenelle tahansa.

Elämyslahja on täydellinen hääpäivälahja, syntymäpäivälahja, aineeton joululahja, ystävänpäivälahja…ja se sopii niin läheisen itsensä käytettäväksi kuin teille yhdessä koettavaksi elämykseksi.

Kantarellit.jpg

Traveldeepin elämyslahjat antavat luvan rentoutua

Mahtaisiko lahjansaaja arvostaa benjihyppyä tai helikopterilentoa, vai olikohan hänellä korkeanpaikankammo…? Kuvaillunlaisia elämyslahjakortteja on toki tarjolla jos jonkinlaisia, mutta Traveldeepin elämyslahjat ovat jotain aivan muuta.

Traveldeepin elämyslahjakortti vie sellaisten elämysten äärelle, jossa adrenaliinin sijaan virtaa kuohuviini, ja puitteet ovat enemmän kuin kohdallaan. Elämyslahja Traveldeepin lomapakettivalikoimasta on puhdasta hemmottelua, jossa pako arjesta yhdistyy kaikkia aisteja helliväksi kokemukseksi.

Minilomapakettien sisältö

Lomapakettimme ovat yleensä 1-2 yön mittaisia ja sisältävät jollain lailla erityiset yöpymiset, kaikki ruokailut maittavasta aamiaisesta herkulliseen lounaaseen ja tunnelmalliseen illalliseen, taatusti rentouttavat ja upeat puitteet sekä useinhalutessa myös pientä ohjelmaa.

Lähes kaikissa elämyspaketeissamme pääosassa ovat niin luonto, rentoutuminen, hemmottelu ja kulinaariset elämykset. Tarkka sisältö vaihtelee pakettien mukaan. Jos siis etsit hyvin tietynlaista elämystä, kannattaa tutustua lomapakettien yksilöllisiin kuvauksiin niiden omilla sivuilla.

Romantic_breakfast_Tarvainen.jpg

Hanki lahja, jonka pääset kokemaan myös itse

Elämyslahja koetaan usein yhdessä. Jos annat siis elämyslahjakortin romanttiseen minilomapakettiin esimerkiksi merkkipäivälahjaksi puolisollesi, annat samalla teille yhteistä aikaa, yhteisen elämyksen ja tilaisuuden nauttia toistenne seurasta uniikissa ympäristössä ja hemmottelun kautta niin, että palaatte kotiin rentoutuneena. Teidän tehtävänne on vain pakata laukut ja saapua paikalle, kaikki muu on valmiina teitä varten.

Elämyslahja ilahduttaa antamishetkellä, ja vielä monin kerroin lahjaa lunastaessa. Ja mikä parasta, elämyslahjasta jää upeat muistot vielä vuosiksi eteenpäin – jotain, mitä tavara harvoin saa aikaan.

Aineeton lahja on lahja myös maapallolle

Tavaran hankkiminen voi olla haastavaa, ellet tiedä aivan täsmälleen, mitä toinen haluaisi. Ethän halua hankkia lahjaksi esinettä, jota läheinen ei halua käyttää tai laittaa esille. Tänä päivänä punnitsemme onneksi useamman kerran tavaroiden ostoa, ettemme tulisi hankkineeksi itsellemme tai lahjaksi mitään turhaa. Maailma tuskin tarvitsee yhtään enempää turhaa tavaraa, harvempi meistä ihmisistäkään.

Elämyslahja on siis myös aineeton lahja, ja kun elämys on Traveldeepin minilomapaketti kotimaassa, eivät lentomailit kulu lahjaa lunastaessa, ja matkailualan yritykset joiden kanssa teemme yhteistyötä jakavat myös arvomme luksuksesta, joka saavutetaan luonnon helmassa, siitä ammentaen ja sitä kunnioittaen.

Näin ostat Traveldeepin elämyslahjakortin

Miten toimii elämyslahjakortti tiettyyn lomapakettiin?

Lahjakortissa kerrotaan, mihin lomapakettiin se on tarkoi-
tettu.

Lahjakortin voi käyttää myös mihin tahansa muuhun lomapakettiin, joka on myynnissä lahjakortin lunastushetkellä www.traveldeep.fi -verkkokaupassa. Tällöin lomapaketin hinnasta hyvitetään lahjakortin arvo ja lunastajalle jää maksettavaksi mahdollinen hintaero. Jos valittu paketti on lahjakortin arvoa edullisempi, eroa ei palauteta rahana, mutta sitä voi käyttää saldona muihin ostoksiin Traveldeep-verkkokaupassa lahjakortin voimassaoloaikana.

Lahjakorttiin valitun lomapaketin käyttöajankohdan voi varata saatavuuden mukaan, mikä tarkastetaan varauksen yhteydessä. Mikäli lahjakortin lomapaketti ei ole enää Tra-
veldeepin lomavalikoimassa lunastushetkellä, lahjakortin arvon voi käyttää minkä tahansa muun lomapaketin ostami-
seen.

Miten toimii elämyslahjakortti tiettyyn rahasummaan?

Lahjakortin saaja voi itse valita haluamansa lomapaketin Traveldeepin valikoimasta ja käyttää lahjakorttia osa- ja kokonaismaksuvälineenä, riippuen lahjakortin sekä matkapaketin arvosta.

Jos valittu paketti on lahjakortin arvoa edullisempi, eroa ei palauteta rahana, mutta sitä voi käyttää saldona muihin Traveldeep-ostoksiin lahjakortin voimassaoloaikana.

Miten lahjakortin voi tilata?

Lahjakortin tilaus onnistuu helposti laittamalla sähköpostia osoitteeseen contact@traveldeep.fi.

Sähköinen lahjakortti voidaan usein toimittaa 24 tunnin sisään maksutositteen vastaanottamisesta.

Elämyslahjakortin voi ostaa tiettyyn rahasummaan tai valitsemaasi lomapakettiin.

Lahjakortti voi olla sähköinen (toimitusmaksu 0 €) tai paperinen, joka toimitetaan postitse kauniissa kirjekuoressa (toimitusmaksu 20 € sis. alv). Kaikkiin lahjakorttimuotoihin voidaan laittaa tilaajan toimittama tervehdystekstin lahjan saajalle.

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden sen ostopäivästä ja sitä ei voi vaihtaa rahaan.

Sähköinen lahjakortti voidaan usein toimittaa 24 tunnin sisään maksun tai maksutositteen vastaanottamisesta.

Elämyslahjakorttiin printataan haluamasi teksti

Missä tahansa päin Suomea siis lahjansaajan koti sijaitseekaan, näiden elämyksien perässä kannattaa kyllä vähän matkustaakin, tutustuen samalla kauniin maamme uusiin kolkkiin.


Traveldeepin elämyslahjakortin kanssa ei kerta kaikkiaan voi mennä kovasti metsään. Itse asiassa konkreettisesti kyllä voi mennä, lähelle luontoa, mutta siellä kuitenkin miellyttäviin ja rentouttaviin puitteisiin hellimään itseään ja kumppania.

Lahjakortin voi hankkia tiettyyn lomapakettiin, mutta lahjakortin saaja voi lopulta itse valita, mihin pakettiin hän haluaa lahjan käyttää.