Hotellihuone poreammeella

Keksitkö äkkiä ihanampaa hemmottelua, kuin oma hotellihuone poreammeella?

Yksinkertainen asia, joka voi tarjota juuri sen tarvittavan rentoutumisen, jota niin kipeästi kaipaat – yksin tai puolison kanssa. Me Traveldeepillä olemme erikoistuneet hemmotteluelämyksiin ja irtiottoihin arjesta, joten jos olet sellaista vailla, kannattaa lukea eteenpäin.

Tutustu ja tilaa miniloma, jossa hotellihuone poreammeella

Sydämeni on sinun

Vietä huikea, romanttinen gourmet-kylpyläloma rakkaasi kanssa Saimaalla. Luontoa, lepoa ja luksusta samassa paketissa

Oma hotellihuone poreammeella… ja vielä paljon muuta

Joillekin riittää hotellihuone poreammeella ilman sen kummempia lisäpalveluja, vaikkapa oman kaupungin lähihotellista. Mutta vielä ihanampi elämyksestä tulee, kun sen ympärillä on vähän muutakin ekstraa, ja lähdette pikkaisen kauemmas omalta kotiovelta. Kun kerran päätätte panostaa, miksette siis panostaisi oikein kunnolla?

Traveldeep tarjoaa sydämet sulattavan, kahden yön Sydämeni on sinun -miniloman upeassa kylpylähotellissa Saimaan rannalla, ja tietysti huoneessa, jossa teillä on oma poreamme.

Tämä miniloma alkaa lounaalla upeassa Tertin Kartanossa, josta rauhassa siirrytte yöpymispaikkaanne Järvikylpylä Järvisydämeen. Kyllä, kylpylän allasosasto on tietysti käytössänne, ja pakettiin kuuluu saapumisillan viininmaistelu ja kolmen ruokalajin illallinen. Sen jälkeen onkin aika siirtyä oman hotellihuoneen hellään huomaan. Siellä teitä odottaa, ei mikä tahansa poreamme, vaan ruusunlehdin koristeltu sellainen. Tähän unelmaiseen minilomaan kuuluu myös nuotioretki seuraavana päivänä, jonka jälkeen teillä on jälleen upea kylpyläosasto käytettävissänne, minkä jälkeen teitä odottaa herkullinen illallinen – sekä se oma hotellihuone poreammeella.

Miltä kuulostaa, voittaako tämä sen tavanomaisen hotelliyön? Me nimittäin pyrimme muodostamaan matkapaketit siten, että niitä muistellaan kaiholla vielä pitkään.

Ps. Jos sinua kiehtoo vaihtoehtona myös mökki poreammeella, kurkista myös Kymijoen suudelma Villassa -minilomapakettimme!

Millaiseen tilaisuuteen sopii hotellihuone poreammeella?

Jos haluat hemmotella tärkeää ja rakasta ihmistä ja yllättää hänet oikein perusteellisesti, on tämä poreammeellisen hotellihuoneen sisältämä luksuspaketti varma valinta. Eikä hemmottelun syyn tarvitse olla edes syntymäpäivä tai vuosipäivä, vaan kyseessä voi olla vain tarpeeseen tuleva irtiotto kahden kesken.

Toisaalta, tällaista minilomaa on kyllä ihanaa suunnitella ja odottaa yhdessäkin. Jos tarjoat loman yllätyksenä, et saa jakaa kumppanin kanssa ihanan elämyksen odotusta. Eli aivan yhtä hyvä idea on varata miniloma yhdessä ja hykerrellä innostuneena, kun odotettu viikonloppu lähestyy.

Mistä kaupungista löytyy hotelli poreammeella?

Sellaisia hotelleja, joista on mahdollista varata oma huone tai sviitti poreammeella, ei Suomessa kasva aivan joka oksalla. Suurimmissa kaupungeissa yleensä tällainen hotelli löytyy, mutta näiden hinnat per yö saattavat nousta helposti hyvinkin korkealle verrattuna vastineeseen, mitä rahalle saa.

Meidän kumppanihotellimme Järvisydän sijaitsee Mikkelissä, noin 4 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Se tarjoaa samalla erinomaisen syyn lähteä hieman kauemmas kotoa. Tämä pakettimme kattaa kaksi yötä, ja sisältää huoneen lisäksi paljon muuta, kuten kylpylän käytön ja makuhermoja hiveleviä illallisia, viininmaistelun sekä lounaan ja aamiaiset. Tätä hintaa on vaikea suurten kaupunkien hotellien päihittää.

Olipa kotipaikkasi sitten Turku, Helsinki, Tampere, Oulu – tai jokin muu, omalla autolla on helppo huristella Mikkeliin viettämään taivaallista hemmotteluviikonloppua.

Hotelli vai mökki poreammeella?

Toiset pitävät hotellilomaa kaikkein suurimpana hemmottelun huipentumana. Itse ei tarvitse tehdä juuri mitään, muuta kuin nautiskella. Monet kuitenkin haluavat mieluummin lähelle luontoa, mökin omaan ja yksityiseen rauhaan – onhan kyseessä irtiotto kaikesta arjen hälystä. Traveldeepin paketissa ollaan hotellissa, mutta silti keskellä Suomen kauneinta luontoa, Saimaan rannalla. Saat siis nauttia sekä hotellin että mökin parhaista puolista.

Sama onnistuu Traveldeepin kanssa myös toisessa, oman poreammeen sisältävässä majoituspaketissamme. Kymijoen suudelma Villassa -minilomapaketti on nimittäin upeasti sisustettu mökki poreammeella Kymijoen rannalla – sisältäen elämyksiä ja hemmottelua alusta loppuun, tietenkin.

Mökki vai hotelli poreammeella – molemmissa teille on jätetty tehtäväksi vain rentoutuminen. Kumpi teille sopisi paremmin?