Kotimaan matkailu lapsiperhe keskiössä – matkapaketteja taaperoista teineihin

Perheloma Suomessa on unohtumaton elämys niin teineille, taaperoille kuin aikuisille. Kotimaan matkailu on rento vaihtoehto, jossa lapsiperhe voi keskittyä lomailuun, upeista elämyksistä tinkimättä.

Unohda passien uusintarumba, kiireiset lentokentät ja tahmeat herätykset keskellä yötä, jotta ehditte aamukoneeseen. Matkakohteet, joita Suomi tarjoaa lapsille ja lapsiperheille, mahdollistavat kiireettömän loman upeilla elämyksillä höystettynä – olipa sinulla suunnitteilla kotimaan matkailu vauvan, taaperon, tai vanhempien lasten kanssa.

Traveldeepin perhelomat Suomessa eivät unohda myöskään aikuisten, eli vanhempien viihtyvyyttä ja tarvetta rentoutumiseen. Me poistamme teiltä loman suunnittelupaineet, tarjoamme kiinnostavia lomakohdevaihtoehtoja koko perheelle ja autamme loihtimaan vaivattoman ja unohtumattoman perheloman kotimaassa.

Tutustu Traveldeepin perhelomiin

Perheloma Suomessa – kivaa tekemistä kaikille, teinistä taaperoon

Kun suunnitteilla on perheloma Suomessa, voi haasteeksi helposti muodostua, miten ottaa huomioon eri-ikäisten perheenjäsenten kiinnostuksen kohteet. Jos loman ohjelmaa suunnitellaan perheen pienimpien ehdoilla, voi teineillä olla tylsää – ja toisinpäin.

Traveldeepin perhepaketit on suunniteltu eri-ikäisten lasten perheille, sekä perheille, joissa on eri-ikäisiä lapsia. Otamme pakettien suunnittelussa huomioon lasten ja nuorten iät, ja niiden mukaan mietimme, millaiset lapsiperheen lomakohteet ja matkakohteet Suomessa soveltuvat parhaiten tietyn ikäisille lapsille.

Ymmärrämme hyvin, että kotimaan matkailu taaperon kanssa tai vauvan kanssa vaatii hyvin erilaista ohjelmaa kuin perheloma teinien kanssa. Sen vuoksi meillä paketin kohderyhmä on määritelty lasten iän mukaisesti. Voit siis valita paketin, missä aktiviteetit sopivat paremmin joko pienemmille tai isommille lapsille. Jos perheessäsi on monenikäisiä lapsia, voit myös valita paketin, jossa siihen valitut aktiviteetit ja lasten lomakohteet sopivat sekä pienemmille että isommille lapsille.

Talviloma, syysloma, kesäloma…ideoita lapsiperheille joka lähtöön

Olipa teillä suunnitteilla sitten talviloma, syysloma, pääsiäisloma, joululoma, uusi vuosi, kesäloma tai vain pitkä viikonloppu lasten kanssa Suomessa, meiltä löydät elämykselliset lomapaketit, jotka sopivat joka vuodenaikaan ja lomakauteen.

Lapsiperheen lomakohteet Suomessa voivat olla hyvin moninaisia. Esimerkiksi kevyt viikonloppuloma, pidempi lomapaketti erämaassa, vaelluspaketti, huvila+elämyspaketti, kylpylähotelli yhdistettynä erikoismajoitukseen sekä lapsia kiinnostaviin elämyksiin…ja paljon muuta. Räätälöimiemme pakettien lisäksi keräämme ja tuomme saatavillesi parhaat valmiit paketit partnereiltamme eri puolella Suomea, kuten maatilat, hotellit, ja muut pittoreskit pienet kohteet. Voiko kotimaan matkailu lasten kanssa paljon miellyttävämpää ja elämyksellisempää olla?

Lapsiperheen lomakohteet Suomessa, joista nauttivat myös vanhemmat

Moni valitsee perheloman matkakohteet Suomessa niin, että ne on tarkoitettu nimenomaan lapsille. Me haluamme palvella koko perhettä ja pitää huolta, että aikuisetkin saavat lomasta irti jotain uutta ja rentouttavaa. Aina kun ei ole mahdollista mennä erikseen sille rentouttavalle lomalle kahden kesken.

Perhepaketeissa panostamme ensisijaisesti sellaisiin aktiviteetteihin, joihin koko perhe voi osallistua, ja jotka tarjoavat lapsille ikimuistoisia elämyksiä. Otamme kuitenkin aina huomioon myös vanhempien mukavuuden ja mahdollisuuden levätä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi romanttinen miniloma lapsiperheelle? Loma, jolle voitte lähteä yhdessä lasten kanssa, mutta silti viettää romanttista aikaa kahden kesken. Tällainenkin loma on tulossa valikoimaamme pian – kannattaa liittyä uutiskirjeen tilaajaksi, niin saat tietää siitä ensimmäisten joukossa.

Laatuaikaa yhdessä perheen kesken

Kotimaan matkailu lapsiperheenä on mukavampaa vatsa täynnä

Nälkä, tuo asia, joka voi pilata täydellisen lapsiperheen lomapäivän hetkessä. Ruokailu on samalla asia, jossa varmasti jokainen perheenisä ja -äiti toivoisi lomalla pääsevänsä helpommalla. Samalla se on kriittinen asia, jonka on hoiduttava ajallaan, kun ollaan lomalla lasten kanssa.

Siksipä ruokailut ovat perhepaketeissamme erityisen huomion kohteena. Eri perheissä on eri tottumukset ruokailun suhteen – jotkut suosivat huoletonta lomaa, jossa ei tarvitse tehdä ruokaa itse ollenkaan, jotkut haluavat pelkät aamiaiset, jotkut taas mieluummin hoitavat kaikki ruokailut itse. Pyrimme suunnittelemaan pakettimme niin, että niissä on vaihtoehtoja ruoan suhteen jokaiseen makuun ja tyyliin. Nostamme esille myös hyvät paikalliset ruokapaikat, kahvilat ja ravintolat.

Miksi valita perheloma Suomessa Traveldeepin matkapakettina?

Kotimaan matkailu lapsiperheenä voi olla samaan aikaan helppoa, elämyksellistä ja rentouttavaa.

Lomalle lasten kanssa lähdettäessä, ja jo sitä suunniteltaessa on yleensä monta rautaa tulessa ja monen henkilön hyvin erilaiset tarpeet ja toiveet täytettävänä. Pienten ja isojen lasten toiveet voivat erota toisistaan paljonkin, ja entäs vanhemmat? Perhelomat suunnitellaan helposti täysin lasten lomakohteet edellä, ja loman lopussa aikuiset ovat nähneet monta teemapuistoa ja minigolfia, ja nääntyneet kaikesta järjestelystä ja ruuanlaitosta.

Traveldeep poistaa suunnittelun vaivan ja huomioi kaikkien perheloman osanottajien tarpeet.

Me etsimme kiinnostavia matkakohteita, majoituksia ja aktiviteetteja ympäri Suomen ja paketoimme nämä sekä perheen lapsille että aikuisille sopiviksi kokonaisuuksiksi, jotta lasten kanssa lomalle Suomeen lähtö on teille mahdollisimman helppoa, mutta lomasta on silti tulossa erityinen ja elämyksellinen.

Valitsette vain teidän perheellenne parhaiten sopivan kotimaan lomapaketin ja sen lisäpalvelut. Lopusta huolehdimme me.

  • Traveldeepin perhelomille kuljetaan yleensä joustavasti omalla autolla, vuokra-autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Ette ole siis sidoksissa matkanjärjestäjän aikatauluun.
  • Majoitukset ovat pääosin eksklusiivisia, pienempiä paikkoja, missä saatte olla omassa rauhassa. Mukana on toki myös esimerkiksi kylpylähotelleja, lapsiperheiden ikisuosikkeja.

Lähde minilomalle, vietä viikko yhdessä paikassa, tai yhdistele paketeista jännittävä kotimaan road trip -loma!

Monet lyhyemmät perhelomapakettimme on suunniteltu siten, että niitä on helppo yhdistää keskenään, ja näin luoda pidempi road trip -perheloma Suomessa, jossa kohteet sijaitsevat ympäri maata. Yhdistä vaikka 2 vrk koskenlaskupaketti teinilapsiperheelle Kotkassa 2 vrk puumajoituspakettiin Sastamalassa, johon sopii vielä ainutlaatuinen elämyskattokävely Tampereella.

Jos haluat yhdistää paketteja, laita kaikki haluamasi paketit ostoskoriin ja tee tilaus. Ilmoita tilauksen yhteydessä, mitkä vaihtoehtoiset päivämäärät sopisivat lomakokonaisuudelle. Me hoidamme loput: tarkistamme pakettien saatavuuden ja sovitamme ne aikataulullisesti yhteen, ja neuvottelemme kanssasi tarvittaessa yksityiskohdista.

Traveldeepin paketoidut perhelomat Suomessa sopivat teille, jos…

  • …haluatte stressittömän ja vaivattoman, mutta laadukkaan loman lasten kanssa alusta loppuun
  • …mielestäsi olisi mahtavaa, jos joku muu etsii puolestanne kiinnostavimmat lapsiperheen lomakohteet Suomessa, ja vieläpä ehdottaa eri ikäisille perheenjäsenille sopivia aktiviteetteja
  • …kaipaat seuraavaan lomaan ideoita lapsiperheille, mutta sinulla ei ole aikaa perehtyä vaihtoehtoihin itse
  • …perheloma Suomessa, joka tarjoaa elämyksiä ja rentoutumista niin perheen pienimmille, teineille kuin vanhemmillekin, kuulostaa enemmän kuin täydelliseltä

Nyt on teidän aikanne rentoutua ja viettää näköistänne laatuaikaa yhdessä perheen kesken – sitä kutsutaan lomaksi – me teemme siitä helpon ja erityisen.