Vuosilomaan on vielä aikaa, ja akut kaipaavat lataamista. Kotimaan viikonloppuloma on oiva keino ottaa pieni hyppy oravanpyörästä – yksin, kaksin tai seurueella. Erityisen antoisa minilomasta tulee, kun antaa sen suunnittelun muille.

Traveldeepilta saat valmiiksi suunnitellut minilomapaketit viikonloppulomaan tai irtiotoksi keskelle arkea. Lähde yksin, kaksin, perheen, ystävien tai vaikka työporukan kanssa!

Minilomapaketeissa on monenlaisia vaihtoehtoja riippuen mieltymyksistäsi sekä mm. siitä, onko haussa viikonloppuloma kahdelle Suomessa, miniloma pariskunnalle tai ystävyksille, vai oletko lähdössä matkaan perheen kesken tai muulla isommalla porukalla.

Äkkilähdötkin ovat mahdollisia – älä siis aikaile, jos miniloma Suomessa houkuttelee!

Täydellisen viikonloppuloman resepti

  • Traveldeep hoitaa kaiken suunnittelun ja järjestelyt, jotta minilomastasi tulee mahdollisimman vaivaton. Sinä vain valitset sopivimman lomapaketin itsellesi ja seurueellesi.
  • Lisätään joukkoon tehokas stressinpoistaja: joustavat aikataulut. Viikonloppuloma Suomessa ei sido sinua vaikkapa lento- tai laivayhtiöiden aikatauluihin.
  • Varmistetaan miniloman kuohkea pehmeys mahdollisimman rentouttavilla puitteilla, olipa se sitten kylpylä, hotelli tai mökki luonnon keskellä – makunne mukaan.
  • Tuodaan rakennetta kiinnostavilla aktiviteeteilla, jotka on vatkattu hellästi loman joukkoon niin, ettei kokemus ole ylimaustettu.
  • Maukkaus taataan upeilla kulinaristisilla elämyksillä, jotka ovat ehkä jopa paras osa viikonloppuloman antia.

…joko lähdetään?

Miniloma keskellä arkea tuo uutta virtaa

Kokeile joskus viikonloppuloman sijasta ottaa vapaapäivä keskellä viikkoa, tai vaikka maanantaina, ja karkaa pienelle yhden yön minilomalle Suomeen. Yhden yön pituinen loma on loistava keino toteuttaa lähimatkailua. Tunnelmallisessa mökissä tai hotellihuoneessa, paikallisista herkuista nauttiessa, täysihoidossa tai luonnon keskellä pääsee todella kauas arkisesta aherruksesta.

Joskus se on kaikki mitä tarvitaan, jotta saat taas uutta virtaa tekemiseen.

Muu maailma jatkaa tavanomaista työviikkoaan, kun sinä puuhailet jotain aivan muuta. Nautit poreammeen syleilystä, hiljaisuudesta ja tähtitaivaasta luonnon äärellä. Tai vietät lämminhenkistä tiimirakennusiltaa hyvällä työporukalla. Tai paistatte makkaraa iltanuotiolla paljun jälkeen perheesi kanssa vieretysten, nauttien juuri siitä hetkestä yhdessä. Arki odottaa kyllä, ja jatkaa kulkuaan seuraavana päivänä.

Yhden yön miniloma keskellä arkea voi tuntua jopa suorastaan luvattomalta – ja siksi se onkin niin kutkuttavan ihana idea.

Lataa akut, käy minilomalla

Miksi ostaa kotimaan viikonloppuloma Traveldeepin matkapakettina

Koska arkeen on tärkeää järjestää luovia katkoja, jolloin pääset pois tavallisista ympyröistä, töiden ja muiden velvollisuuksien ääreltä, omien neljän seinän sisältä.

Traveldeepin suunnittelemat kotimaan viikonloppulomat ja arjen minilomat koostuvat tarkkaan valikoiduista elementeistä, jotka yhdessä muodostavat juuri sinun tarpeisiisi sopivan lomapaketin.

  • Minilomapaketit ovat joko 1 tai 2 yön mittaisia, ja niihin voi halutessa ostaa lisävuorokauden, jos pidennetty viikonloppuloma mahtuu aikatauluihisi.
  • Valitsemme kohteet, majoitukset ja aktiviteetit huolellisesti korostaen pieniä palveluntarjoajia ja eksklusiivisia elämyksiä, jotta sinä todella tunnet erkaantuvasi tavanomaisesta arjesta.
  • Valitsemalla omatoimimatkailijalle suunnitellun kotimaan viikonloppuloma- tai minilomapaketin säästyt kaikelta suunnittelun, etsimisen ja vertailun vaivalta, mutta saat silti itsesi ja matkakumppanisi tai kumppaniesi näköisen, kiireettömän irtioton.
  • Jokainen paketti koostuu tietyistä kiinteistä elementeistä, joiden päälle voitte valita erikseen haluamanne lisäpalvelut oman mielenne mukaan.
  • Traveldeepin lomalle liikut joustavasti omalla autolla tai julkisilla – matka ei siis sisällä lento- tai laivamatkustamiseen liittyviä aikataulupaineita. Minilomakohteemme sijaitsevat eri puolilla Suomea. Kannattaa valita melko lähellä sijaitseva kohde, jotta matkoihin menee mahdollisimman vähän aikaa viikonlopustanne.

Kotimaan viikonloppuloma onnistuu myös äkkilähdöillä, tai keskellä viikkoa!

Jos väsymys iskee ja sielu kaipaa jotain erityistä, voi minilomapaketin kotimaassa ostaa myös hyvin lyhyellä varoitusajalla. Ota kuitenkin huomioon, että suosituissa kohteissa viikonloput myydään nopeasti. Joten jos sinulla on tietty paketti mielessä ja tietty viikonloppu (esim. perhejuhla), on parempi olla liikkeellä ajoissa. Seuraa somekanaviamme, nostamme siellä välillä vapaana olevia helmiä ja peruutuspaikkoja lähitulevaisuuden viikonloppulomiin.

Miten olisi karkaaminen minilomalle keskellä viikkoa? Arkipäivän minilomia on usein paremmin saatavilla, ja joissain paketeissa ne ovat myös viikonloppuja edullisempia.

Ruokailut ovat tärkeä osa jokaista pakettiamme

Ruokailut on mietytty huolellisesti jokaisessa minilomapaketissamme. Toisissa paketeissa kaikki ruokailut kuuluvat pakettiin, toisissa saat valita sopivimman vaihtoehdon: haluatko tehdä ruokaa itse, käydä syömässä ulkona tai ostaa ruokailun matkapakettiin lisäpalveluna. Valintamahdollisuudet riippuvat paketin luonteesta ja käytettävissämme olevasta palvelutarjonnasta.

Viikonloppuloma Suomessa Traveldeepin paketoimana sopii teille, jos…

Kaipaatte helppoa mutta elämyksellistä, muutaman päivän mittaista irtiottoa arjen kiireistä. Jotain erilaista, mutta jossain lähellä. Valitset mielelläsi sen luksuksen, että joku muu hoitaa kaiken järjestämisen ja suunnittelun puolestanne.

Kun matkapaketti on ostettu, voitte pakata laukkunne, startata auton kohti lomakohdettanne ja nauttia siitä tunteesta, kun on lähdössä lomalle, ja jättämässä arkiset velvollisuudet taakseen. Kutkuttavan erilaiselle viikonloppulomalle, jonka sisältö on suunniteltu puolestanne.

Valmistaudu elämyksiin ja rentoutumiseen, samassa hurmaavassa paketissa.

Hae viikonloppupaketit