Tarjoatko palveluja omatoimimatkailijoille? 

Tule mukaan Traveldeepiin – omatoimimatkailijan matkapakettialustaan.

Olet oikeassa paikassa jos:

  • tarjoat majoitusta, elämyksiä, ruokailua, muita palveluita tai valmiita matkapaketteja, jotka sopivat omatoimimatkailijoille
  • haluat lisää asiakkaita
  • suhtaudut asiakkaisiin sydämellisesti ja pyrit tarjoamaan parasta mahdollista palvelua
  • etsit markkinointi- ja myyntikumppaneita ja tavoittelet pitkäaikaista, kaikille osapuolille tuottavaa yhteistyötä
  • haluat edistää suomalaista matkailualustaa, jonka tavoitteena on globaali tunnettuus ja Suomen matkailun promoaminen niin kansallisesti kuin kansainvälisesti

Traveldeep rakentaa ja markkinoi ainutlaatuisia, autenttisia kotimaan matkapaketteja omatoimimatkailijoille, jotka etsivät erityisiä elämyksiä Suomesta, mahdollisimman vähällä vaivalla. Rakennamme uusia, yhden tai useamman yrityksen tarjonnasta koostuvia paketteja sekä markkinoimme ja myymme alustallamme myös kotimaisten yritysten omia, valmiita matkapakettikokonaisuuksia.

Miksi mukaan?

Matkapaketti luo uutta kysyntää

Selkeällä, houkuttelevalla ja helposti ostettavalla lomapakettikokonaisuudella luodaan uutta kysyntää.

Kohdennettu myyntikanava

Traveldeepin kumppanina tavoittelet laadukkaasta ja autenttisesta lomasta kiinnostuneita asiakkaita, jotka käyttävät enemmän palveluja.

Matkanjärjestäjä kumppanina

Traveldeepillä on matkanjärjestäjän oikeudet ja toimimme mielellämme myynti- ja tuotekehityskumppaninanne.

Miten kumppanuus toimii?

Toistaiseksi toimimme myyntikomissiolla ilman liittymis- tai jäsenyysmaksua. Komission määrästä sovitaan kumppanuuskohtaisesti.

Miten mukaan?

Se on helppoa ja yksinkertaista – kerro meille yrityksestäsi ja laita yhteistyöehdotus sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Usein kysytyt kysymykset

Millaista tarjontaa ja kenelle Traveldeep on rakentamassa?
Kohderyhmämme ovat: yksinmatkustajat, pariskunnat, perheet (eri-ikäiset lapset), kaverit. Asiakkaamme haluavat jotain erityistä, tavallisesta poikkeavaa ja ovat valmiita maksamaan siitä, että saavat lomansa helposti, valmiiksi koottuna. Kulkuvälineinä asiakkaillamme on tyypillisesti oma tai vuokrattu auto sekä julkinen liikenne. Tarjoamme matkapaketteja vuoden eri sesonkeihin. Pakettien teemat ovat tällä hetkellä luonto, romanttinen, viikonloppu, sekä seikkailu. Teemakokonaisuus kehittyy jatkuvasti.
Onko Traveldeep uusi toimija?
Aloitimme toimintamme vuonna 2020 tavoitteenamme tuoda uusi, erilainen ja kaivattu vaihtoehto löytää Suomen upeat kohteet. Kehitämme jatkuvasti alustaamme ja kumppanuksiamme tarjotaksemme entistä kokonaisvaltaisempia elämyksiä omatoimimatkailijoille. Ensimmäisessä vaiheessa tarjoamme valmiiksi koottuja matkapaketteja eri puolilta Suomea niin omalla autolla kuin julkisilla liikkuville matkailijoille. Lue lisää pitkän tähtäimen tavoitteistamme viereisestä kohdasta.
Onko Traveldeepilla matkanjärjestäjäoikeudet?
Kyllä. Traveldeep Oy Ltd kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston valmismatkarekisteriin asianmukaisella vakuudella (rekisterinumero: 1340/19/Mj) ja on oikeutettu matkapalveluyhdistelmien tarjoamiseen. Traveldeep on Suomen Matkailualan Liiton (SMAL) jäsen.

Mitkä ovat Traveldeepin kohdemarkkinat?
Tällä hetkellä markkinoimme palvelujamme ensisijaisesti suomalaisille kohderyhmille. Seuraavassa vaiheessa kehitämme näkyvyyttä ja myyntiä venäjänkielisillä ja englanninkielisillä markkinoilla.
Mitkä ovat Traveldeepin pitkän tähtäimen tavoitteet?
Traveldeep on omatoimimatkailijoille suunnattu suomalainen matkailualusta, jonka avulla palveluntarjoajat voivat kollektiivisesti tarjota ja omatoimimatkailijat helposti saada laadukkaan, autenttisen kokonaisvaltaisen lomakokemuksen, joka koostuu eri elementeistä - majoituksesta, ruokailusta, elämyksistä ja muista palveluista. Tavoitteena on toimia kansainvälisesti ja kasvaa globaaliksi yhtiöksi.
Millaisten tahojen kanssa Traveldeep tekee yhteistyötä?
Pyrimme rakentamaan valikoimaa monipuolisesti, mutta keskitymme ensisijaisesti isojen kaupunkien ja vilkkaiden matkakeskusten ulkopuolella sijaitseviin autenttisiin paikkoihin ja pienyritysten tarjontaan. Teemme mielellämme yhteistyötä hankkeiden, alueiden, yritysryhmien, oppilaitosten, kehityskonsulttien ja muiden tahojen kanssa.