Onko sinunkin haaveenasi yöpyminen lasi-iglussa tai igluhotellissa?

Mutta ehkä ajattelit että se on mahdollista vain Lapissa, kohteissa jonne on vaikea päästä?

Onneksi voimme kertoa, että myös Etelä-Suomi tarjoaa lasi-igluelämyksiä ympäri vuoden. Ja meillä Traveldeepillä on sellaisia myös valikoimissamme jälleen pian. Ei kauaa, kun voimme toivottaa sinut tervetulleeksi kokemaan upea iglumajoitus hemmottelulla höystettynä.

Jos haluat tietää ensimmäisten joukossa, kun iglumajoituspaketteja jälleen löytyy valikoimistamme, seuraa tilejämme Facebookissa ja Instagramissa, ja rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi tämän sivun lopussa.

Paketit iglumajoituksella ovat vielä työn alla. Tutustu muihin ihaniin minilomiin

Kultaanranta, Kotka, Finland

Kymijoen suudelma Laawussa

Ainutlaatuinen vuorokauden irtiotto kahdelle. Yöpyminen romanttisessa laawussa höystettynä saunalla, kuohuviinillä sekä suussa sulavalla loimulohi-illallisella.

Kultaanranta, Kotka, Finland

Kymijoen suudelma Villassa

Intiimi design-mökki poreammeella joen rannalla vain 1,5h päässä Helsingistä, tynnyrisauna, loimulohi-illallinen ja herkullinen aamiainen.

Forssa, Finland

Hevossillan maalaisluksusta

Entisajan tunnelma, upea torppamajoitus kuohuviineineen, 3 ruokalajin laavuillallinen, puusauna ja aamiainen sängyssä vievät kauas arjesta.

Mikkeli, Rantasalmi, Finland

Sydämeni on sinun

Vietä huikea, romanttinen gourmet-kylpyläloma rakkaasi kanssa Saimaalla. Luontoa, lepoa ja luksusta samassa paketissa

Iglumajoitus Suomessa on ainutlaatuinen elämys

Moni huokailee katsellessaan matkailulehtien kuvia lasi-igluista ja ajattelee ehkä että se on haave, jonka voi täyttää jonain oikein erityisenä ajankohtana – sijaitsevathan iglumajoitusmahdollisuudet melko kaukana, ja niihin on varmaan varausjonokin.

Huokailu lasi-iglukuvien äärellä on ymmärrettävää, sillä iglumajoitus on todella ainutlaatuinen elämys, ja Suomi tarjoaa sille upeat puitteet lähes kaikkina vuodenaikoina. Talvella lasikaton läpi voi ihailla tähtitaivasta ja parhaimmillaan myös revontulia. Ulkopuolella paukkuu pakkanen ja hanget kimmeltävät, ja kuu valaisee tunnelmallisen talvisen maiseman. Keväällä ja syksyllä lasi-iglu tarjoaa mahdollisuuden niin tähtitaivaan kuin uuden vuodenajan pukua päälleen vaihtavan luonnon tarkkailuun.

Ja kesällä saapuu yötön yö, jonka vuoksi ei malttaisi mennä nukkumaan lainkaan. Silloin olet onnekas, jos yöpymispaikkanasi on lasi-iglu. Voit makoilla sängyllä ja ihailla kotimaan valkeaa yötä ystävän tai rakkaimpasi kanssa. Tuskin haittaa, vaikkei uni tulisi silmään – onhan majoitus lasi-iglussa kotimaan kesäyössä jotain sen verran ainutlaatuista.