Onko sinunkin haaveenasi yöpyminen lasi-iglussa tai igluhotellissa?

Mutta ehkä ajattelit että se on mahdollista vain Lapissa, kohteissa jonne on vaikea päästä?

Onneksi voimme kertoa, että myös Etelä-Suomi tarjoaa lasi-igluelämyksiä ympäri vuoden. Ja meillä Traveldeepillä on myös sellainen valikoimassamme. Tervetuloa kokemaan upea iglumajoitus hemmottelulla höystettynä.

Tutustu ja tilaa romanttinen miniloma lasi-iglussa

Kultaanranta, Kotka, Finland

Kymijoen suudelma Aurorassa

Ainutlaatuinen vuorokauden irtiotto kahdelle. Yöpyminen lasi-iglussa höystettynä saunalla, paljulla, kuohuviinillä sekä loimulohi-illallisella.

Iglumajoitus Suomessa on ainutlaatuinen elämys

Moni huokailee katsellessaan matkailulehtien kuvia lasi-igluista ja ajattelee ehkä että se on haave, jonka voi täyttää jonain oikein erityisenä ajankohtana – sijaitsevathan iglumajoitusmahdollisuudet melko kaukana, ja niihin on varmaan varausjonokin.

Huokailu lasi-iglukuvien äärellä on ymmärrettävää, sillä iglumajoitus on todella ainutlaatuinen elämys, ja Suomi tarjoaa sille upeat puitteet lähes kaikkina vuodenaikoina. Talvella lasikaton läpi voi ihailla tähtitaivasta ja parhaimmillaan myös revontulia. Ulkopuolella paukkuu pakkanen ja hanget kimmeltävät, ja kuu valaisee tunnelmallisen talvisen maiseman. Keväällä ja syksyllä lasi-iglu tarjoaa mahdollisuuden niin tähtitaivaan kuin uuden vuodenajan pukua päälleen vaihtavan luonnon tarkkailuun.

Ja kesällä saapuu yötön yö, jonka vuoksi ei malttaisi mennä nukkumaan lainkaan. Silloin olet onnekas, jos yöpymispaikkanasi on lasi-iglu. Voit makoilla sängyllä ja ihailla kotimaan valkeaa yötä ystävän tai rakkaimpasi kanssa. Tuskin haittaa, vaikkei uni tulisi silmään – onhan majoitus lasi-iglussa kotimaan kesäyössä jotain sen verran ainutlaatuista.

Yö lasi-iglussa Etelä-Suomessa on upea hemmottelulahja

Kyllä, lasi-iglussa voi majoittua myös Etelä-Suomessa, ei tarvitse ajaa Lappiin asti löytääkseen tällaisen uniikin luksusmajoituksen. Ja nimenomaan sellainen on tämä Kymijoessa teitä odottava lasi-iglumajoitus, jonka sängystä käsin ihailette niin auringonlaskua kuin tähtitaivastakin.

Tämä yhden vuorokauden upea minilomapaketti on myös täydellinen hemmottelulahja puolisolle. Yöpymisen ainutlaatuisuutta lisää pakettiin kuuluva tynnyrisauna sekä puupalju ja teille tarjoiltava, suussasulava loimulohi-illallinen. Tästä kaikesta pääsette nauttimaan saapumisiltananne. Ja seuraavana aamuna makeiden unien jälkeen (jos olette taivaankannen tarkkailulta malttaneet nukkua) saatte nauttia vielä herkullisen aamiaisen ennen kotiinlähtöä.

Miten olisi, yllättäisitkö rakkaasi tällä Kymijoen suudelma Aurorassa -hemmottelupaketilla?

Kelluva iglu tuudittaa rauhaan luonnon keskellä

Etelä-Suomi tarjoaa matkailijoille enemmän upeita elämyksiä, kuin moni meistä ymmärtääkään. Yksi niistä on upea, kelluva iglu lasikatolla Kymijoessa. Meillä Traveldeepillä tämä tunnetaan nimellä Kymijoen suudelma Aurorassa. Tämä kelluva lasi-iglu sijaitsee tarkalleen ottaen Kymijoessa, lähellä Kotkaa, Etelä-Suomessa. Sinne on Helsingistäkin vain alle 2 tunnin ajomatka, eli tämä lasi-iglu on täydellinen viikonloppukohde!

Traveldeep tarjoaa ihanan kahden hengen hemmottelupaketin tämän kelluvan iglun keinuttavassa rauhassa. Joten jos nyt innostuit jo pelkästä kelluvasta lasi-iglusta, niin voimme kertoa, että ei siinä vielä kaikki. Pakettiin kuuluu myös tynnyrisauna sekä palju, loimulohi-illallinen, sekä seuraavana aamuna herkullinen aamiainen. Jos kaipaat kultasi kanssa hemmotteluvuorokautta kaukana arjesta, tämä iglu-yöpyminen lisukkeineen on varmasti täydellinen elämys.

Illalla voitte katsella auringonlaskun heijastumista Kymijoen pintaan kelluvan iglunne lasi-ikkunoista, ja yön tullen ihailla tähtiä sängyllä makoillen. On ymmärrettävää, jos uni ei tule silmään tällaisessa kelluvassa lasipesässä, kukapa haluaisi käyttää tällaista ainutlaatuista yötä nukkuen. Onneksi aamulla voitte taas vetää verhot sivuun ja lepuuttaa silmiänne alati virtaavan Kymijoen pyörteissä, ja valmistautua herkulliselle aamiaiselle ennen kotiinlähtöä.

Varaa oma iglumajoitus Etelä-Suomessa

Jos siis haaveenasi on lasi-iglumajoitus, ja yöpymisen toivottu sijainti olisi Etelä-Suomi, on tämä Kymijoessa kelluva lasi-iglu jotain erityistä sinulle ja kumppanillesi. Ehkä juhlistatte jotain tärkeää juhlapäivää, ehkä karkaatte pienelle irtiotolle arjesta ihan muuten vain – ehkä hankit tämän romanttiseksi yllätykseksi puolisollesi?

Iglumajoitus on myös mainio syntymäpäivälahja pyöreitä täyttävälle ystävälle, hääpäivälahja vanhemmille tai häälahja ystäväpariskunnalle. Me Traveldeepillä pyrimme täyttämään asiakkaidemme erityistoiveet majoitusta ja pakettia koskien, joten otathan meihin erikseen yhteyttä, jos haluat tiedustella paketista tai sen muutoksista – haluamme löytää parhaan ratkaisun nauttia tästä upeasta minilomapaketista Etelä-Suomen taivaan alla!

Tutustu iglumajoitukseen

Kultaanranta, Kotka, Finland

Kymijoen suudelma Aurorassa

Ainutlaatuinen vuorokauden irtiotto kahdelle. Yöpyminen lasi-iglussa höystettynä saunalla, paljulla, kuohuviinillä sekä loimulohi-illallisella.