Romanttinen viikonloppu

Luksusta huokuva romanttinen viikonloppu tai miniloma keskellä viikkoa kotimaan luonnossa vie kauas arjesta, hellii mieltä ja saa parisuhteen pirskahtelemaan.

Irrottautukaa tavanomaisesta oravanpyörästä ja karatkaa yhteisen, uniikin elämyksen äärelle miniloman tai viikonlopun ajaksi. Varatkaa yhdessä mieleinen minilomapaketti Traveldeepin valmiiksi paketoitujen minilomien valikoimasta– investointi yhteisen sävelen ylläpitämiseen ei koskaan mene hukkaan.

Tai järjestä rakkaallesi ikimuistoinen syntymäpäivä, vuosipäivä tai hääpäivä hankkimalla yllätykseksi romanttinen lahja, jonka vaikutusta on lähes mahdotonta päihittää.

Upeat romanttiset minilomat
pariskunnalle Suomessa

Järvineidon vieraana

Taikaa ja tunnelmaa pirskahteleva miniloma kelluvassa lasi-iglussa sisältää herkuttelua, romantiikkaa ja rauhaa luonnon keskellä, Etelä-Suomen tähtitaivaan alla.

Lapin taikaa etelässä

Harvinaislaatuinen elämys kahdelle – lämpöinen piilopirtti metsän siimeksessä keskellä poropuistoa herkkukorien antimista nauttien.

Hevossillan maalaisluksusta

Entisajan tunnelma, upea torppamajoitus kuohuviineineen, 3 ruokalajin laavuillallinen, puusauna ja aamiainen sängyssä vievät kauas arjesta.

Sydämeni on sinun

Vietä huikea, romanttinen gourmet-kylpyläloma rakkaasi kanssa Saimaalla. Luontoa, lepoa ja luksusta samassa paketissa

Kymijoen suudelma Villassa

Intiimi design-mökki poreammeella joen rannalla vain 1,5h päässä Helsingistä, tynnyrisauna, loimulohi-illallinen ja herkullinen aamiainen.

Kymijoen suudelma Laawussa

Ainutlaatuinen vuorokauden irtiotto kahdelle. Yöpyminen romanttisessa laawussa höystettynä saunalla, kuohuviinillä sekä suussa sulavalla loimulohi-illallisella.

Miniloma kahdelle Suomessa

Romanttinen viikonloppu & miniloma – aikaa vain teille kahdelle

Jos elämä tuntuu arkiselta puurtamiselta ja rakas liian kaukaiselta, on syytä investoida parisuhteeseen. On myös tärkeää vaalia yhteisiä kokemuksia ja rentoutumisen hetkiä silloinkin, kun kaikki rullaa mukavasti. Karatkaa vaivattomalle, valmiiksi paketoidulle luksusminilomalle kotimaan luontoon joko viikonlopuksi tai keskellä viikkoa!

Mitä täydelliseen romanttiseen viikonloppulomaan kahdelle kuuluu? Vaivaton järjestäminen, aikaa toisillenne, kiireetöntä olemista, hyvää ruokaa, kuohuviini-illallinen? Tähtitaivaan tuijottelua, tunnelmallinen sauna, kynttilänvaloa ja luontoa ympärillä? Romanttinen kylpyläloma ja luksushotelliyö pehmeissä lakanoissa, vai romanttinen mökki kahdelle, kodikas piilopirtti kaukana kaupungin hälystä?

Kuulostaako hyvältä? Romanttinen loma Suomessa voi viedä jalat alta tehokkaammin kuin viikonloppu Pariisissa. Kotimaassa voit nimittäin jättää kaiken matkan järjestämiseen ja itse matkantekoon liittyvän stressin jo valmiiksi kotiin. Ja Traveldeepin kanssa sinun ei tarvitse huolehtia mistään minilomanne järjestelyistä, vaan voitte keskittyä olennaiseen – toisiinne.

Tutustukaa yhdessä helppoihin, joustavasti räätälöitäviin lomapaketteihimme ja suunnitelkaa unohtumaton, romanttinen viikonloppu, vain teille kahdelle.

@ Harri Tarvainen / Visit Finland

Viettäkää rentouttava kylpyläloma Suomessa

Kun matkakohteena on romanttinen kylpylä, ovat tärkeimmät ainekset arjesta irtautumisviikonloppuun rakkaan kanssa jo koossa. Traveldeepin kautta on mahdollista varata romanttinen kylpyläloma kaikilla herkuilla, joita et osannut edes kuvitella. Sen lisäksi, että pakettiin kuuluu rajaton järvikylpylän käyttö, saatte muun muassa ainutlaatuisen majoituksen, herkulliset lounaat ja illalliset sekä tunnelmallisen nuotioretken – jonka päätteeksi teitä kutsuu kylpylä jälleen rentoutumaan.

Kylpyläloma elämänkumppanin kanssa on helppo tapa viettää romanttinen viikonloppu kahden Suomessa, ja tuntea olevansa jossain paljon kauempana. Traveldeepin teitä varten kokoama matkakokonaisuus tekee romanttisesta kylpylälomastanne ennenkokemattoman elämyksen.

Jos romanttinen kylpylä on juuri se, mitä kaipaatte viikonlopuksi, tutustukaa Saimaan Sylissä ja Sydämeni on Sinun -matkapaketteihin.

@ Arctic Fox Igloo

Romanttinen mökki, hotelli, vai muu uniikki majoitus?

Toisille synonyymi rentouttavalle viikonlopulle rakkaan kanssa on ehdottomasti romanttinen hotelli – mieluiten hotellihuone poreammeella, minne voi koteloitua kullan kanssa kuohuviinipullon kera, ja maailma saa odottaa. Toisille taas romanttinen mökki kahdelle luonnon keskellä on se paikka, missä keho ja mieli lepäävät kun arki jää kauas kaupunkiin. Kumpi tahansa on teille mieluinen, on varmaa että romanttinen majoitus on tärkeä elementti, kun suunnitteilla on yhteinen viikonloppuloma tai miniloma arjen keskellä.

Traveldeepin matkapaketeista löytyy molempia vaihtoehtoja, niin hotelli- kuin mökkipaketteja, sekä lisäksi yöpymispaikkoja, joista et osannut edes haaveilla. Romanttisen lomanne tukikohta voi olla upea hotellihuone poreammeella varustettuna jännittävä luksusasuntovene Saimaan rannassa tunnelmallinen mökki poreammeella tai huikean elämyksellinen lasi-iglu Kymijoen varressa.

Onko sinun ja sydänkäpysi suosikkimajoitus siis romanttinen mökki kahdelle vai uniikki hotelli, missä teille on varattu hotellihuone poreammeella? Viekö voiton lasi-iglu, josta voi tuijotella tähtitaivasta sängyssä maaten, vai kiehtooko asuntovene-elämys?

Upeat elämykset ja ajan kulumisen hetkeksi pysäyttävä viikonloppu odottaa teitä kahta, valmiiksi järjestettynä, vain muutaman klikkauksen päässä.

@ Harri Tarvainen / Visit Finland

Paras romanttinen lahja kumppanille on aineeton, yhteinen elämys

Mitä tehdä vuosipäivänä? Onko sinulla haaveissasi löytää erityinen ja henkilökohtainen vuosipäivälahja tai joululahja rakkaalle, häälahja tai syntymäpäivälahja omalle miehelle tai vaimolle, omaperäinen häälahja – tai muu romanttinen lahja omalle elämänkumppanille? Jotain, jota voisi muistella vielä kuukausia tai jopa vuosia jälkikäteen.

Traveldeepin romanttinen viikonloppu on täydellinen aineeton lahja, josta puhutaan ja jota muistellaan pitkään. Olemme tehneet tämän sinulle kovin helpoksi: olemme etsineet ja valinneet valmiiksi upeat elämykset, majoituksen, ruokailut ja muut pienet yksityiskohdat, jotka olemme paketoineet helpoksi lomapaketiksi. Pääidea on kaikissa paketeissa sama: Uniikki, ennenkokematon elämys. Tunnelmaa ja taikaa, mitä ette ole kotimaassa ennen kokeneet.

Yöpyminen lasi-iglussa kimmeltävän tähtitaivaan alla, tynnyrisauna ja lämmin palju joen rannassa, kuohuviinin kuplinta, suussa sulava loimulohi-illallinen valmistettuna vain teille kahdelle ja aamiainen toimitettuna suoraan yöpaikkaanne. Voiko romanttinen lahja tästä enää parantua? Voi toki, jos suosikkisi on romanttinen mökki tai hotellihuone, mahdollisesti poreammeella varustettuna, sisältäen muun muassa lounaat ja illalliset korkeatasoisissa ravintoloissa – ja paljon muuta.

Olipa kyseessä sitten syntymäpäivälahja, hääpäivälahja, vuosipäivälahja, joululahja tai muu romanttinen lahja rakkaalle – miehelle, naiselle, vaimolle, aviomiehelle, poikaystävälle tai tyttöystävälle, et voisi sydämesi valittua tämän paremmin yllättää.

Miksi valita romanttinen loma Traveldeepin matkapakettina?

Elämässä on hyvä olla romantiikkaa, taikaa ja pilkettä silmäkulmassa. Kiireisessä arjessa sitä on kuitenkin yllättävän vaikeaa järjestää. Romanttinen loma, joka on omistettu vain teille kahdelle irrottaa mielen arjesta ja jalat maanpinnasta tehokkaasti.

On aikaa puhua – tai olla yhdessä hiljaa, ja löytää jälleen se arkipäivien melskeessä katkeillut yhteys.

Traveldeepin romanttinen viikonloppu on ansaitsemanne all inclusive -loma kahdelle Suomessa. Valitsemalla omatoimimatkailijalle suunnitellun lomapaketin säästytte kaikelta suunnittelun, etsimisen ja vertailun vaivalta, mutta saatte silti räätälöidä omannäköisenne, kiireettömän loman.

Kun matkapaketti kohti yhteistä kotimaan hemmottelulomaa on ostettu, voitte vain pakata laukkunne, startata auton työpäivän jälkeen kohti lomakohdettanne ja nauttia siitä tunteesta, kun on lähdössä lomalle, ja jättämässä arkiset velvollisuudet taakseen. Eikä mille tahansa lomalle, vaan luksuksen ja luonnon yhdistävälle, romanttiselle viikonloppulomalle tai minilomalle kesken arkisen aherruksen, oman elämän tärkeimmän henkilön kanssa.

Kaiken huippuna teidän ei ole tarvinnut stressata mistään matkan yksityiskohdista. Ei majoituksesta, ei ohjelmasta, ei ruokailuista. Kaikki on valmiina, vain matkan päätähdet eli sinä ja kumppanisi tarvitaan. Ja ennenkokematon, romanttinen viikonloppu kahdelle Suomessa voi alkaa.

Romanttinen viikonloppu Traveldeepin järjestämänä koostuu useasta herkullisesta palasesta, jotka yhdessä muodostavat teille täydellisen lomapaketin.

  • Voitte valita joko yhden tai kahden yön yöpymisen kohteessa.
  • Lisäksi pakettiin kuuluvia ja siihen vapaaehtoisesti valittavissa olevia lisäpalveluja, juuri kuten te itse haluatte.
  • Aikataulut ovat joustavat – lähdette matkaan kun teille sopii.

Romanttinen viikonloppu tai minilomapaketti kahdelle Suomessa sopii…

  • …teille, jotka haluatte paeta arkea ja viettää all inclusive -hemmotteluloman parisuhdetta hellien.
  • …teille, jotka valitsette mielellänne sen luksuksen, että joku muu hoitaa kaiken järjestämisen ja suunnittelun puolestanne.

Ota kumppaniasi hellästi kädestä. Tästä alkaa juuri teidän näköisenne romanttinen viikonloppu tai miniloma arjen keskellä. Helposti. Suomessa.