Kun tekee mieli irtiottoa arkisista kuvioista rakkaan kanssa, on romanttinen kylpyläloma usein yksi ensimmäiseksi mieleen tulevista ajatuksista, eikä suotta. Suomi on kylpylöiden maa, ja ihania kylpylälomia kahdelle on tarjolla runsaasti. Mutta entä, jos nostettaisiin romanttinen kylpyläloma aivan uudelle tasolle?

Tutustu ja tilaa romanttinen kylpyläloma kahdelle

Mikkeli, Rantasalmi, Finland

Sydämeni on sinun

Vietä huikea, romanttinen gourmet-kylpyläloma rakkaasi kanssa Saimaalla. Luontoa, lepoa ja luksusta samassa paketissa

Kylpyläviikonloppu huuhtoo huolet pois

Suomen parhaat kylpylät tarjoavat viikonlopun tai jopa yhden yön mittaisella minilomalla rentoutusta ja hemmottelua kaikille aisteille. Kun saavut kylpylähotellin pehmeillä matoilla sisustettuun, rauhalliseen aulatilaan, alkaa stressi jo valua olkapäiltä. Tai ehkä rentoutuminen alkaa jo, kun istahdat autoon, laitatte lempimusiikkia soimaan, ja otatte nokan kohti romanttista kylpyläviikonloppua? 

Traveldeep on leiponut kylpyläviikonlopuista entistäkin houkuttelevampia paketteja, jotka ihastuttavat, hemmottelevat ja jäävät totisesti mieleen. Kerromme niistä lisää alempana tällä sivulla.

Romanttiset kylpylät Suomessa päihittävät monet ulkomaankohteet

Olette siis päässeet kylpyläloman alkuun ja kirjautuneet kylpylähotelliin, ehkä nautitte lasillisen kuohuvaa miniloman aloituksen kunniaksi? Kylpyläloma Suomessa on siitä erityisen rentouttava, että se ei vaadi matkustamista toiseen maahan, ja siihen liittyviä järjestelyjä ja aikataulupaineita. Usein matka taittuu omalla autolla, ja moneen kohteeseen pääsee myös julkisilla kulkuneuvoilla.

Suomalaiset rakastavat kylpylöitä, ja siksi Suomen kylpylät onkin suunniteltu kylpylöitä rakastavalle kansalle, niin romanttisiin kylpyläviikonloppuihin, ystävien kesken järjestettäviin, rentouttaviin kylpylälomiin, kuin myös lapsille, jos olette lähdössä kylpylään lasten kanssa.

Nyt kuitenkin puhumme heille, joita houkuttelee kutkuttavan romanttinen kylpyläloma Suomessa. Suomen parhaat kylpylät ja niiden ympärille suunnitellut hemmottelupaketit ovat helppo ratkaisu irtiottoon arjesta, ja usein kotiin palattua tuntuu, kuin olisi tehnyt nopean matkan ulkomaille, ilman kaikkea siihen liittyvää matkanjärjestysstressiä.

Romanttinen kylpyläviikonloppu – aikaa vain teille kahdelle

Romanttiset kylpylät on kuin tehty paitsi rentoutumiseen, myös parisuhteeseen keskittymiseen. Arjessa ei aina ehdi tai jaksa puhella sen syvällisempiä asioita, kun työt ja kodin to do -listat painavat mieltä. Hemmotteluviikonloppu kylpylässä poistaa mielestä kaiken arkisen. Huoneen siivouksesta ja kaikista ruokailuista huolehtii joku muu, ja  teidän tehtävänänne on vain keskittyä nauttimaan toisistanne ja kylpylän antimista. Silloin tulee huomaamatta katsottua puolisoa ihan eri tavalla, ja juteltua asioista, jotka arjessa eivät mahdu mukaan keskusteluun.

Järvikylpylä on kylpylähotelli Saimaan syleilyssä

Romanttinen kylpyläloma Traveldeepin järjestämänä sijoittuu kauniin Saimaan rannalle, upeaan järvikylpylään. Kallioon louhittu kylpylähotelli Järvisydän on takuulla yksi Suomen erikoisimmista ja upeimmista kylpylöistä, ja pesee monet Suomen romanttiset kylpylät mennen tullen autenttisuudellaan.

Traveldeepilla on kaksi erityistä ja huolella rakennettua minilomapakettia tähän upeaan järvikylpylään. Kun etsinnässä on kylpyläloma kahdelle Suomessa, tästä ei paketti paljon parane. Seuraavaksi esittelemme pääpiirteissään nämä kaksi upeaa kylpylälomapakettia Mikkelin Rantasalmella.

Yhteistä Traveldeepin romanttisissa minilomapaketeissa on, että kaikki on suunniteltu ja varattu teille valmiiksi. Teidän todellakin tarvitsee vain varata kylpyläloma, pakata laukut ja saapua paikalle. Kaikesta muusta on huolehdittu.

Romanttinen kylpylälomapaketti omalla poreammeella

Sydämeni on sinun -kylpyläloma kahdelle alkaa itse asiassa Tertin kartanosta, jonne pääsette nauttimaan maukasta lounasta saapumispäivänänne. Sieltä jatkatte matkaa omaan tahtiinne Hotel & Spa Resort Järvisydämen järvikylpylään Saimaan rannalle.

Yövytte järvikylpylän upeassa sviitissä, jossa saatte hemmotella itseänne ruusukylvyllä omassa poreammeessa. Järvikylpylän koko kylpyläosasto on toki käytössänne. Seuraavan päivän lounaan nautitte virkistävällä nuotioretkellä, joka tuo kylpylälomaanne ihanan raikkaan elementin. Luonnon keskellä jos missä mieli virkistyy ja päässä rullaavat ajatukset liukenevat sammalmättään tuoksuun ja linnunlauluun.

Iltaruokailut ovat myös odottamisen arvoisia: kolmen ruokalajin illalliset, jotka tietysti kuuluvat pakettiin, tarjoillaan Järvisydämen tunnelmallisessa ravintolassa. Nämä olivat joitain Sydämeni on sinun -kylpyläloman kohokohdista. Tutustu tähän romanttiseen kylpylälomapakettiin täällä.

Rentouttava kylpyläloma kahdelle Saimaan sylissä keinuen

Toinen kylpylälomapakettimme sijoittuu myös Järvisydämen järvikylpylään, ja sopii erityisesti teille, jotka haluatte kylpylälomaltanne hieman enemmän omaa rauhaa. Romantiikkaa ei tästäkään paketista puutu, sen lupaamme.

Saimaan sylissä -romanttisen kylpyläloman sisältö on muuten samanlainen kuin Sydämeni on sinun -paketissa, mutta majoitus sijaitsee kylpylän sijasta Järvisydämen House Boatissa Saimaan rannalla, missä teitä odottaa mm. kuohuviinipullo, ja oma sauna. Kun olette siis ottaneet kaiken irti kylpylän allasosastosta ja ravintolan maittavista herkuista, voitte vetäytyä omaan kelluvaan soppeenne saunomaan ja tuijottelemaan Saimaalle.

Löydät koko Saimaan sylissä -kylpyläloman sisällön täältä.

Antaudu kylpyläloman taikaan ensihetkestä lähtien

Tuntuuko sinusta joskus siltä, että viikonloppuloman alkaessa on vaikeaa irtautua arjesta ja työstä? Se on normaalia ja inhimillistä. Olisi kuitenkin hyvä päästä nauttimaan kylpyläviikonlopun taiasta ja matkakumppanisi seurasta täysillä ja läsnäolevana ensimmäisistä hetkistä lähtien. Muista siis kylpyläviikonlopun alkaessa nämä:

  • Pyri jättämään kännykkä koskematta. Jos voit sulje se kokonaan tai laita edes äänettömälle. Poista vaikka ne koukuttavimmat sovellukset, tai sopikaa yhdessä puolison tai kumppanin kanssa, että kännykät viettävät viikonlopun kaapissa keskenään. Tällä on hämmästyttävän suuri vaikutus aivojen elvyttämiselle, kun kännykkä ei jatkuvasti varasta huomiotasi.
  • Ota mukaan hyvä kirja tai lehti. Koska kuitenkin illalla hotellihuoneessa saattaa olla mukava rentoutua näin, ja kännykät on juuri laitettu pannaan. Voitte toki katsella myös yhdessä elokuvaa, mutta suosittelemme silti ensimmäisenä vanhanaikaisia, paperisia viihdykkeitä.
  • Huomaa puolisosi. Toki, jos olette vastarakastuneita, tämä on helppo tehtävä. Mutta jos olette kulkeneet yhteistä taivalta jo useamman vuoden ja pyöritätte kenties perhearkea, typistyy yhteinen kanssakäyminen usein kuljetusten sumplimisiin ja kauppalistan ideointiin. Kylpyläloma kahden kesken on siksi erinomainen hetki keskittyä omaan puolisoon ja löytää taas se arjen kiireisiin hautautunut ihminen, joka on se tärkein maailmassa.
  • Keskity hetkeen. Koeta parhaasi mukaan harjoitta mindfulnessia. Tunnustele hotellin sileitä lakanoita, altaiden erilaisia vedenlämpötiloja, pehmeitä mattoja jalkojen alla. Maistele hartaasti ravintoloiden antimia ja kuuntele hiljaisuutta, jonka katkoo linnunlaulu ja tuulenhumina. Älä anna arkisten ajatusten vyöryä niskaan, niitä ehtii miettiä aivan tarpeeksi kotonakin. Nämä kaksi päivää on pyhitetty romantiikalle ja mielen tyhjentämiselle

Kylpylähotelli Suomessa, tai jotain ihan muuta?

Traveldeepin minilomapaketit järvikylpylässä Saimaan rannalla on helppo toteuttaa omalla autolla. Matka-aika on täydellinen siirtymä arkitunnelmasta lomatunnelmaan.

Vaikka kylpyläloma on usein se ylivoimaisesti rentouttavin vaihtoehto kun vertailee minilomia kotimaassa, kehotamme kurkkaamaan, mitä muuta Traveldeep voi tarjota romanttista minilomaa etsiville. Tarkoin kuratoidusta valikoimastamme löytyy myös esimerkiksi talonpoikaisromantiikkaa, kartanoromantiikkaa, lasi-iglumajoitusta Etelä-Suomessa sekä designmökkimajoitusta kauniin Kymijoen varressa.

Tutustu siis kaikkiin romanttisiin minilomiimme, ja valitse omasi!

Romanttiset minilomapaketit – ihanaa kylpylälomaa rakkaan kanssa

Mikkeli, Rantasalmi, Finland

Sydämeni on sinun

Vietä huikea, romanttinen gourmet-kylpyläloma rakkaasi kanssa Saimaalla. Luontoa, lepoa ja luksusta samassa paketissa