Ähtärin matkailu, Saunaravintola Kiulu

Ähtärin matkailu saa uuden kohteen: Saunaravintola Kiulu on monipuolinen lomapaketti

Tiesitkö, että Ähtärin matkailu pitää sisällään paljon muutakin kuin vain eläinpuiston? 5.7.2020 aukeava Saunaravintola Kiulu sijaitsee kauniin Hankaveden rannalla Ähtärissä. Koko perheen yhteinen paikka Kiulu tarjoaa upeat puitteet minilomalle Suomessa – herkullinen ruoka yhdistettynä rauhaisaan suomalaiseen järvimaisemaan on erinomainen tapa kokea kotimaan elämyksiä! 

 

Ähtärin matkailu, Saunaravintola Kiulu
Kuva: Saunaravintola Kiulu

 

Monipuolinen Ähtärin matkailu Saunaravintola Kiulussa: saunat, ravintola ja aktiviteetit

 

Saunaravintola Kiulu yhdistelee erilaisia aineksia, ja lopputulos on takuulla autenttinen ja ikimuistoinen. Laadukas ravintola huippumenulla, saunominen ja uiminen, turvespan hemmottelut sekä vauhdikkaat vesiaktiviteetit takaavat upean lomakokonaisuuden. Kiulun saunat tarjoavat aitoja kotimaisia saunaelämyksiä, ja lauteilta pääsee nopeasti pulahtamaan laiturilta virkistävään järveen. Tunnelma ei kuitenkaan jäljittele perinteikästä mökkeilyä, vaan lähistöllä olevat modernit majoitusvaihtoehdot sekä Kiulun laadukas ravintola tekevät lomastasi mukavan, helpon ja nykyaikaisen.  

 

Kiulun saunat takaavat aidon suomalaisen saunaelämyksen

 

Emilia Hoisko/ Visit Finland

 

Saunominen ja uiminen suomalaisessa järvimaisemassa ovat merkittävä osa Kiulun matkakokemusta. Saunat ovat oivallinen tapa rentoutua kuumissa löylyissä, ja virkistävä uinti Hankaveden järvessä kruunaa kokemuksen. Jos kaipaat hemmottelua lomaasi, toteuttaa Kiulu myös tämän toiveen: turvespan rentouttavat hoidot ja tuotteet ovat vapaasti asiakkaiden käytettävissä!

 

Kiulun ravintola tarjoaa makuelämyksiä lapsille ja aikuisille

 

Ravintola, Saunaravintola Kiulu
Kuva: Emilia Hoisko/ Visit Finland

 

Kiulun Ravintolan menun on yhdessä tiiminsä kanssa loihtinut huippukokki Tomi Björck, joten ruualta voi suinkin odottaa korkeaa tasoa. Kiulun ravintolassa nautit puhtaista raaka-aineista valmistetuista annoksista, joiden valmistuksessa on huomioitu raaka-aineiden vastuullisuus ja paikallisuus. Huikeita makuelämyksiä on tarjolla niin aikuisille kuin lapsillekin. 

Vitriinistä voi käydä nappaamassa makeita ja suolaisia herkkuja pitkin päivää, ja vaihtoehtoja löytyy sekä aikuisten että lasten makuun. Päivällisellä pääset nauttimaan Tomi Björckin suunnittelemasta A’la carte -menusta oman valintasi mukaan joko sisätiloissa tai terassilla. Tomi Björck halusi ruokalistaa suunnitellessaan tuoda mukaan raikkaita ja luonnollisia makuja, jotka maistuvat koko perheelle. 

 

Hauskat aktiviteetit koko perheelle – SUP-laudat ja melonta

 

Aktiviteetit, Melonta, Melontaretki
Kuva: Saunaravintola Kiulu

 

Lauteilla rentoutumisen ja makunystyröiden hellimisen lisäksi Saunaravintola Kiulussa pidetään myös hauskaa! Kiulussa päivät kuluvat rattoisasti hauskojen vesiaktiviteettien parissa. Vuokraa SUP-lauta ja käy saunomisen yhteydessä kokeilemassa Hankaveden laineita! SUP-laudan vuokrauksen lisäksi on Kiulussa mahdollista myös kanootin vuokraus. Miltä kuulostaisi melontaretki aurinkoisena kesäpäivänä järven aalloilla, ja melonnan jälkeen rentouttava sauna ja hyvä illallinen? Kiulussa tämä kaikki onnistuu samassa paikassa! 

 

Ähtärin matkailu mukavasti: moderni majoitus Ähtärissä

 

Ähtärin matkailu, Majoitus Ähtärissä, Naava Resort, Naava Resort Ähtäri
Kuva: Saunaravintola Kiulu

 

Kiulun lähistöllä sijaitsee useita laadukkaita ja moderneja Naava Resortin huviloita, joiden vuokraus onnistuu vuoden ympäri. Nykyaikaisista villoista löytyy muun muassa ilmastointi, sauna ja wifi-yhteys. Majoitus ja yöpyminen lyhyen välimatkan päässä kaikesta tarpeellisesta mahdollistavat unelmaloman Saunaravintola Kiulussa

Ähtärin matkailu sopii kaikille, sillä erilaisia majoitusvaihtoehtoja on paljon. Jos modernit huvilat eivät sovi omaan makuun, Ähtärin majoitus pitää sisällään myös muita vaihtoehtoja. Ähtärin mökit ja hotellit jättävät sijaa matkailijoiden erilaisille toiveille ja tarpeille. Jos matkustat autolla, voit majoittua myös hieman kauemmas Kiulusta. 

Sivusto Booking.com löytää juuri sinulle sopivimman majoituksen. Esimerkiksi Hankaveden rannalla, noin 5 kilometrin päässä keskustasta sijaitseva Hankaniemen tila sopii erinomaisesti porukalle, jolle järven läheisyys on ensisijaista. 

 

Saapuminen Kiuluun autolla, julkisilla tai veneellä

 

Saapuminen veneellä, Veneily
Kuva: Saunaravintola Kiulu

 

Saapuminen Kiuluun on helppoa! Oman auton voi pysäköidä esimerkiksi Ähtärin eläinpuiston lähellä olevalle parkkipaikalle, josta on lyhyt kävelymatka Kiuluun. Kiulun osoite on Karhunkierros 162, 63920 Ähtäri

Kiuluun pääsee kätevästi myös julkisilla. Ähtäriin pääsee junalla esimerkiksi Jyväskylästä ja Seinäjoelta kaksi kertaa päivässä. Junat pysähtyvät Ähtärin eläinpuiston kohdalla, josta pääsee nopeasti kävellen Kiuluun. VR:n junilla pääsee Ähtärin Eläinpuiston asemalle. Etsi VR:n aikatauluhausta sopiva junareitti kotipaikkakunnaltasi Ähtäriin ja varaa matka!

Myös omalla veneellä voi lipua Kiuluun! Veneen voi jättää Saunaravintolan laiturille, josta löytyy veneilijöille vierasvenepaikkoja.  

 

Toiveissa perheloma vai pariskuntaloma? Ähtärin matkailu ja Kiulu sopivat kaikille!

 

Vaikka Ähtärin matkailu tunnetaan yleisemmin lapsiperheiden ilona, uusi Saunaravintola Kiulu soveltuu kaikille kohderyhmille. Saunominen, uiminen ja hauskat vesiaktiviteetit ovat koko perheen mieleen, kun taas hemmottelu spassa ja saunan löylyissä ovat ehdoton lisä, jos etsinnässä on rentouttava loma kahdelle. Monipuolinen Saunaravintola sopii erinomaisesti myös hyvää ruokaa, rentoa mökkeilytunnelmaa ja hauskaa yhteistä tekemistä etsiville ystäväporukoille!

Kiulu sopii hyvin myös yksityistilaisuuksien järjestämiseen: Saunaravintola tarjoaa tilat, saunat ja hyvän ruuan ryhmien käyttöön. Monipuolinen Kiulu sopii kaikille – romanttista lomaa kaipaaville pariskunnille, aktiivisille moderneja mukavuuksia arvostaville lapsiperheille ja monille muille porukoille. Suuntaa heinäkuun alussa avautuvaan uuteen kohteeseen, joka on ihana lisäys Ähtärin tarjontaan! 

 

Artikkelikuva: Facebook: Saunaravintola Kiulu

Haluatko lisää vinkkejä kesän matkailuun? Tutustu aiempiin blogiartikkeleihin Maatilamatkailusta ja Lappeenrannasta!