Etäpikkujoulut – ohjelma- ja ruokailuvinkit virtuaalisiin pikkujouluihin

Virtuaaliset pikkujoulut eli etäpikkujoulut ovat tänä vuonna erinomainen vaihtoehto pikkujoulujen peruutukselle. Mielenkiintoista, jääkö tämä ilmiö elämässämme pysyväksi? Mitkä ovat sellaisia tilanteita, joissa pikkujouluja halutaan järjestää verkossa vaikka ei olisi kokoontumisrajoituksia?

Pandemia on tuonut elämäämme paljon pelkoa ja ikäviä tilanteita. Mutta samalla se on buustannut meidän luovuutta ja uudistumiskykyä sekä vienyt palvelutarjontaa aivan eri tasolle. Suomalaiset yritykset ovat luonneet aivan fantastisia vaihtoehtoja virtuaalisille pikkujouluille.

Olemme keränneet joitakin ohjelma- ja ruokailuvaihtoehtoja etäpikkujouluille. Jos jouduitte peruumaan pikkujoulut vallitsevan tilanteen vuoksi, niin ehditte vielä järjestää ne virtuaalisesti. Pikkujoulut ovat tärkeä tilaisuus henkilökunnalle ja etäpikkujouluina ne onnistuu varsin hyvin, jopa ohjelman kera. Tässä teille vinkit, olkaa hyvät!

Henri Kemppaisen virtuaalinen taikashow

Palkittu taikuri-illusionisti Henri Kemppainen tarjoaa virtuaalitapahtumiin uskomatonta ja hauskaa showta, joka huomioi katsojat halutessa sekä livenä studiossa että ruudun takaa kotoa käsin. Henrillä on paljon kokemusta tv-taikuuden tekemisestä ja nyt virtuaaliaikakautena tämä on iso etu.

Shown kesto 15 – 30 min.

Tiedustelut virtuaalishowsta: www.henrikemppainen.com

  • Suomen Taikuri 2019 -palkinnon voittaja
  • Evento Awards 2016 -voittaja – Vuoden paras esiintyjä

Macrogroupin järjestämät virtuaalitapahtumat

”Ihan mielettömän upea, hauska ja kiireinen päivä. Virtuaaliset pikkujoulut saivat todella paljon kiitoksia juhlijoilta, kun pääsivät Mika Ikonen livekeikalle, hämmästelemään Taikuri-Illusionisti Henri Kemppainen illuusioita, pelaamaan leikkimielistä peliä ja treffikarusellissa tapaamaan pitkään etätöissä olleita työkavereitaan. Mukana oli lähes 100 pikkujoulujuhlijaa ? Pikkuriikkinen studiokin toimii, kun suunnitellaan tarkasti ?”. Teksti ja kuva: facebook.com/MarcoGroupFI/

marcogroup.fi/palvelut/virtuaalitapahtumat/

Tilaa joulupukki paikalle videopuhelulla, whatsappilla, zoomilla tai teamsilla

Huuomoritajuinen ja reipas joulupukki on jo yli 500-vuotias. Pukki kuuluu siis ikänsä puolesta riskiryhmään, mutta se ei virtuaalivierailua haittaa!

Muuten Korvatunturilla eletään kiireisiä mutta hämmentäviä aikoja: tontut kärsivät kokoontumisrajoituksista ja vaarana on että lahjoja ei saada valmiiksi jouluun mennessä. Petteri punakuonon nenä on niin punainen että hänet on päätetty passittaa koronatestiin! No mutta kuitenkin, pukin vierailu on ehdoton pikkujouluohjelma. Normaalisti pukki kyselee kuinka kilttejä on oltu sekä tykkää että lauletaan joululauluja. Myös pukki voi laulaa joululauluja jos niin halutaan.

Kaikki tältä Korvatunturin päälliköltä onnistuu, ohjelma voidaan muokata sellaiseksi kun halutaan. Mikäli asia kiinnostaa, soita 0400-533730 tai kirjoita tuomo.makinen@icloud.com niin kerron lisää. Pukilla on tietenkin oma yritys joka voi laskuttaa käynnit. Oikein mukavaa joulun odotusta! t. ??

Joulupukki virtuaalisesti suoraan Lapista

Anna Joulupukin toimittaa tervehdys, joka on erityinen ja merkityksellinen jokaiselle yrityksesi henkilölle. Voit esimerkiksi kertoa missä yritys ja työntekijät ovat erityisesti kuluneen vuoden aikana onnistuneet, tai kirjoittaa yhteisen muiston tärkeästä hetkestä. Joulupukki luo yrityksellesi personoidun tervehdyksen, jonka voit jakaa esimerkiksi pikkujouluyllätyksenä, tai liittää sen osaksi hyvän joulun toivotuksia työntekijöillesi.

hetkipukinkanssa.fi
https://www.facebook.com/momentwithsanta
https://instagram.com/santaslittlehelperyllas

Luontorentoutus etänä

Tämä koronaturvallinen luontorentoutus toteutetaan etäyhteydellä (MS Teams, Zoom jne). Tiimisi voi osallistua ohjelmaan omalta koneelta tai puhelimelta missä vaan, sisällä tai ulkona. Rentoutuksen jälkeen olette levollisia ja virkistyneitä jatkamaan päivän ohjelmaa!

Ohjelman sisältyy:

  • Lyhyt luento stressistä, palautumisesta ja luonnon hyvinvointivaikutuksista
  • Mindfulnessharjoitus aistien avulla
  • Pökkelöjoogaa, joka nimensä mukaisesti soveltuu kaikillle
  • Ohjattu rentoutusharjoitus

https://forestful.johku.com/fi_FI/etaohjelmat/luontorentoutus-etana

Virtuaalimetsäytys tai Hyvinvointituokio online

Sisältää mindfulness-harjoituksia.

Sisältö tuunataan haluttuun tunnelmaan sopivaksi ja kohderyhmä huomioiden. Kesto voi olla 10 min- 2 h, mitä vaan sen välillä.

www.mindstone.fi

Virtuaalielämyksiä Doerzissa

Lisää virtuaalielämyksiä löytyy Doerzissa.

fi.doerz.com/online

Virtuaalisten pikkujoulujen ruokailut

Verottaja on ollut ketterä ja kehittänyt erikoisohjeistuksia etäpikkujouluja varten. Verottajan ohjeet löytyvät täältä.

Monet ravintolat ovat järjestäneet mahdollisuuden tilata ruokaa pikkujouluihin. Tarkista oman paikkakunnan ravintoloiden tarjonta. Keräsimme myös tälle sivulle muutaman vaihtoehdon.

PK-seudun Makumatkan ateriat etäpikkujouluihin

Pääkaupunginseudulle toimitukset ilmaiseksi, mutta maksua vastaan toimituksia nyt menossa monelle pikkujouluporukalle jopa Pietarsaareen ja Jyväskylään asti.

makumatka.fi/joulu/

Kemin Lumilinnan etäpikkujoulutarjoilut

Haluaisitko juhlia tuttuun tapaan, mutta muuttunut maailmanjärjestys mietityttää? Ei huolta, pikkujouluja ei suinkaan tarvitse perua! Siirrä pirskeet yhteisistä tiloista kotisohvalle! Valmistamme valmiin herkuttelupaketin, jonka mukaan voimme lisätä lähettämäsi tervehdyksen.

Voit noutaa ja jakaa itse henkilökunnalle tai sopia että jokainen noutaa pakettinsa meiltä. Voimme myös hoitaa pakettien toimituksen lisämaksusta sopimuksen mukaan vaikkapa lounasaikaan työpaikallenne!

experience365.fi/lumilinna/joulu2020

Mikkelin Tertin Kartanon Joulun Taika Takeaway-menu

Tilaa ruoat verkkokaupastamme ja nouda paikan päältä Tertin kartanon kahvilaravintolasta valitsemanasi ajankohtana 27.11.-23.12. välisellä ajalla klo 10-18. Tertin kartanon valmiin Joulun taikaa -Takeaway -menun voit tilata verkkokaupastamme aina 23.12. saakka, kuitenkin 24 tuntia ennen noutoajankohtaa.

tertinkartano.fi/tuote/joulun-taikaa-takeaway-menu/

Hauskoja etäpikkujouluja!

Artikkelin pääkuva: visuals / Unsplash