Lahja miehelle, jolla on jo kaikkea – vinkit ja linkit

Millainen olisi paras lahja miehelle, jolla on jo kaikkea? Onko hakusessa syntymäpäivälahja miehelle tai romanttinen lahja miesystävälle? Kaipaatko konkreettisia ideoita, mikä voisi olla  tyylikäs lahja aviomiehelle? Aineeton lahja, elämyslahja, romanttinen miniloma tai hyväntekeväisyyslahja ovat erinomaisia vaihtoehtoja. Olemme keränneet parhaat vinkit ja linkit, mitä voisi ostaa lahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea.

Romanttinen lahja miehelle – ihana yhteinen miniloma

Yksi parhaista lahjoista rakkaalle miehellesi on oman huomion ja ajan antaminen romanttisen miniloman muodossa. Harvoin oma budjetti sallii kaukoloman ostamisen lahjaksi, mutta yllätysten päivä tai romanttinen miniloma Suomessa voisi olla se ihanteellinen ratkaisu.

Itsekin saat rakennettua unohtumattoman päivän tai miniloman, jos sinulla on mielikuvitusta ja tykkäät käyttää aikaasi mielenkiintoisten paikkojen etsimiseen sekä loman suunnittelemiseen. Jos kuitenkin kaipaat valmiimpia ratkaisuja, olemme Traveldeepissa kehittäneet ihania romanttisia minilomia, joista voit valita ja ostaa miehellesi lahjaksi mieluisan.

Kehitämme ja tarjoamme jatkuvasti uusia, erilaisia romanttisen miniloman matkapaketteja, joten seuraa meidän somekanaviamme. Näin voit antaa romanttisena lahjana miehellesi jotain uutta ja mielenkiintoista helposti vaikka joka vuosi.

Romanttinen miniloma on:

 • upea lahja aviomiehelle
 • hääpäivälahja miehelle
 • vuosipäivälahja
 • syntymäpäiväyllätys miehelle
 • tai unohtumaton lahja miesystävälle

Se toimii myös varsin hyvin syntymäpäivälahjana ystävälle tai vaikka kimppalahjana sukulaiselle.

Ystävänpäivälahja miehelle – aineelliset vaihtoehdot

Ystävänpäivälahjaksi miehelle sopivat varsin hyvin kaikki aineettomien lahjojen vaihtoehdot. Jos kuitenkin haluat antaa aineellisen lahjan, olemme tähänkin keränneet sinulle listan vinkkejä ja linkkejä. Alla olevista vaihtoehdoista löydät erihintaisia ja usein personoituja lahjoja miehille. Niistä on varmasti paljon iloa monille, vaikka jotkut listassa olevista ideoista ovat monien vuosien klassikkoja. 

Hyvä ystävänpäivälahja miehelle liittyy usein hänen harrastuksiinsa. Mutta tässä pitää olla hyvin tarkka ja mahdollisesti tehdä laajaa tutkimustyötä, jotta onnistut ostamaan jotain sellaista, mitä hän oikeasti tarvitsee, mutta hänellä ei sitä vielä jostain syystä ole. 

Syntymäpäivälahja miehelle – anna aineeton lahja

Budjetista riippuen merkkipäivälahja voi olla pienempi tai isompi. 

Syntymäpäivälahjaksi miehelle pyöreinä merkkipäivinä annetaan yleensä jotain isompaa ja merkittävämpää. Lahja 30-, 40-, 50- tai 60-vuotiaalle miehelle hankitaan usein  kimppalahjana. Muulloin annetaan pienempi lahja – vaikka kalsarit ja sukat. Tosin monet puolisot tykkäävät antaa merkittävän lahjan rakkaalle miehelleen joka vuosi.  

Jos miehellä on jo kaikkea, lahjan valitseminen saattaa olla vaikeaa. Kello on, kalvosinnapit ja solmioneula on, vaatteita on, kirjoja on hylly täynnä. Mitään sykemittareita tai aktiivisuusrannekkeitakaan ei tarvitse. No mitäs sitten? 

Aineeton lahja on nykyajan trendi. Keräsimme alla olevaan listaan aineettomat lahjat, joita voisi ostaa miehelle lahjaksi: 

 

Muista miettiä lahjaa miehelle aina saajan näkökulmasta. Millainen lahja tekisi juuri tämän ihanan miehen iloiseksi? Onko se kallis vai halpa, aineellinen vai aineeton – loppujen lopuksi ei ole niin väliä kunhan lahja on valittu sydämellä ja annettu rakkaudella. Läsnäolosi, aito huomiosi ja rakkautesi ovat kaikista tärkeimmät.

Kerro meille somessa, millaisia aitoa iloa tuoneita lahjoja olet miehelle antanut? 

Artikkelin pääkuva: Visit Karelia / Harri Tarvainen

Traveldeepin tarjoamat romanttiset minilomat miehelle lahjaksi

 • Sydämeni on sinun

  2 yötä · kahdelle · Mikkeli · Rantasalmi

  Romanttinen miniloma kahdelle

  Hinta: alk. 1090 € / 2 hlö / 2 vrk

  Ajankohta: ympäri vuoden

  Tertin Kartanon lounas, tunnelmallinen Järvikylpylä, viinimaistelu, kaksi romanttista illallista, nuotioretki ja ruusukylpy kauniin sviittiinne poreammeessa. Huoneessa odottaa ruusu, suklaata sekä kortti halutulla tervehdyksellä.

  Liikkuminen: auto, Helsinki – 320 km

 • Saimaan sylissä

  2 yötä · kahdelle · Mikkeli · Rantasalmi

  Romanttinen miniloma kahdelle

  Hinta: alk. 1290 € / 2 henkilöä / 2 vrk

  Ajankohta: ympäri vuoden

  Tertin Kartanon lounas, tunnelmallinen Järvikylpylä, viinimaistelu, kaksi romanttista illallista, nuotioretki ja majoitus Saimaan vesissä kelluvassa HouseBoatissa. Majoituspaikassa odottaa kuohuviinipullo, Kultasuklaan käsintehtyä suklaata sekä kortti halutulla tervehdyksellä.

  Liikkuminen: auto, Helsinki – 320 km

 • Kymijoen suudelma Villassa

  1 yö · kahdelle · Kotka

  Romanttinen miniloma kahdelle

  Hinta: 498 € / 2 hlö / 1 vrk

  Ajankohta: syyskuu – toukokuu

  Kaunis huvila Kymijoen rannalla poreammeella, loimulohi-illallinen, tynnyrisauna Koskikylpylässä, aamupala. Äärimmäisen helppo. Lähde töistä lounaan jälkeen ja tule takaisin seuraavan päivän lounaaseen mennessä.

  Liikkuminen: auto, Helsinki – 140 km

 • Kymijoen suudelma Aurorassa

  1 yö · kahdelle · Kotka

  Romanttinen miniloma kahdelle

  Hinta: 690 € / 2 hlö / 1 vrk

  Ajankohta: syyskuu – toukokuu

  Romanttinen maisemahytti Kymijoen rannalla, isännän loimulohi-illallinen, tynnyrisauna ja palju Koskikylpylässä, aamupala. Äärimmäisen helppo. Lähde töistä lounaan jälkeen ja tule takaisin seuraavan päivän lounaaseen mennessä.

  Liikkuminen: auto, Helsinki – 140 km

2 Replies to “Lahja miehelle, jolla on jo kaikkea – vinkit ja linkit”

Pasi Poukka
06/01/2021
Mitäs olisi/löytyisi vaimolle?
Vastaa
  Nataliya German
  06/01/2021
  Meidän romanttiset minilomat sopivat varsin hyvin lahjaksi myös vaimolle. Muista lahjaideoista täytyypä kirjoittaa uusi artikkeli!
  Vastaa

Vastaa

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *