Lahja miehelle, jolla on jo kaikkea – vinkit ja linkit

Millainen olisi paras lahja miehelle, jolla on jo kaikkea? Onko hakusessa syntymäpäivälahja miehelle tai romanttinen lahja miesystävälle? Kaipaatko konkreettisia ideoita, mikä voisi olla tyylikäs lahja aviomiehelle? Aineeton lahja, elämyslahja, romanttinen miniloma tai hyväntekeväisyyslahja ovat erinomaisia vaihtoehtoja. Olemme keränneet parhaat vinkit ja linkit, mitä voisi ostaa lahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea.

Romanttinen lahja miehelle – ihana yhteinen miniloma

Yksi parhaista lahjoista rakkaalle miehellesi on oman huomion ja ajan antaminen romanttisen miniloman muodossa. Harvoin oma budjetti sallii kaukoloman ostamisen lahjaksi, mutta yllätysten päivä tai romanttinen miniloma Suomessa voisi olla se ihanteellinen ratkaisu.

Itsekin saat rakennettua unohtumattoman päivän tai miniloman, jos sinulla on mielikuvitusta ja tykkäät käyttää aikaasi mielenkiintoisten paikkojen etsimiseen sekä loman suunnittelemiseen. Jos kuitenkin kaipaat valmiimpia ratkaisuja, olemme Traveldeepissa kehittäneet ihania romanttisia minilomia, joista voit valita ja ostaa miehellesi lahjaksi mieluisan.

Romanttinen miniloma on:

  • upea lahja aviomiehelle
  • hääpäivälahja miehelle
  • vuosipäivälahja
  • syntymäpäiväyllätys miehelle
  • tai unohtumaton lahja miesystävälle

Se toimii myös varsin hyvin syntymäpäivälahjana ystävälle tai vaikka kimppalahjana sukulaiselle.

Tutustu Traveldeepin romanttisiin minilomiin

Kymijoen suudelma Laawussa

Ainutlaatuinen vuorokauden irtiotto kahdelle. Yöpyminen romanttisessa laawussa höystettynä saunalla, kuohuviinillä sekä suussa sulavalla loimulohi-illallisella.

Kymijoen suudelma Villassa

Intiimi design-mökki poreammeella joen rannalla vain 1,5h päässä Helsingistä, tynnyrisauna, loimulohi-illallinen ja herkullinen aamiainen.

Sydämeni on sinun

Vietä huikea, romanttinen gourmet-kylpyläloma rakkaasi kanssa Saimaalla. Luontoa, lepoa ja luksusta samassa paketissa

Hevossillan maalaisluksusta

Entisajan tunnelma, upea torppamajoitus kuohuviineineen, 3 ruokalajin laavuillallinen, puusauna ja aamiainen sängyssä vievät kauas arjesta.

Ystävänpäivälahja miehelle – aineelliset vaihtoehdot

Ystävänpäivälahjaksi miehelle sopivat varsin hyvin kaikki aineettomien lahjojen vaihtoehdot. Jos kuitenkin haluat antaa aineellisen lahjan, olemme tähänkin keränneet sinulle listan vinkkejä ja linkkejä. Alla olevista vaihtoehdoista löydät erihintaisia ja usein personoituja lahjoja miehille. Niistä on varmasti paljon iloa monille, vaikka jotkut listassa olevista ideoista ovat monien vuosien klassikkoja.

Hyvä ystävänpäivälahja miehelle liittyy usein hänen harrastuksiinsa. Mutta tässä pitää olla hyvin tarkka ja mahdollisesti tehdä laajaa tutkimustyötä, jotta onnistut ostamaan jotain sellaista, mitä hän oikeasti tarvitsee, mutta hänellä ei sitä vielä jostain syystä ole.

Syntymäpäivälahja miehelle – anna aineeton lahja

Budjetista riippuen merkkipäivälahja voi olla pienempi tai isompi.

Syntymäpäivälahjaksi miehelle pyöreinä merkkipäivinä annetaan yleensä jotain isompaa ja merkittävämpää. Lahja 30-, 40-, 50- tai 60-vuotiaalle miehelle hankitaan usein kimppalahjana. Muulloin annetaan pienempi lahja – vaikka kalsarit ja sukat. Tosin monet puolisot tykkäävät antaa merkittävän lahjan rakkaalle miehelleen joka vuosi.

Jos miehellä on jo kaikkea, lahjan valitseminen saattaa olla vaikeaa. Kello on, kalvosinnapit ja solmioneula on, vaatteita on, kirjoja on hylly täynnä. Mitään sykemittareita tai aktiivisuusrannekkeitakaan ei tarvitse. No mitäs sitten?

Aineeton lahja on nykyajan trendi. Keräsimme alla olevaan listaan aineettomat lahjat, joita voisi ostaa miehelle lahjaksi:

Muista miettiä lahjaa miehelle aina saajan näkökulmasta. Millainen lahja tekisi juuri tämän ihanan miehen iloiseksi? Onko se kallis vai halpa, aineellinen vai aineeton – loppujen lopuksi ei ole niin väliä kunhan lahja on valittu sydämellä ja annettu rakkaudella. Läsnäolosi, aito huomiosi ja rakkautesi ovat kaikista tärkeimmät.

Kerro meille somessa, millaisia aitoa iloa tuoneita lahjoja olet miehelle antanut?

https://www.instagram.com/p/CJtT1k_hG9V

https://www.facebook.com/traveldeep.fi/posts/243423987165978


Artikkelin pääkuva: Visit Karelia / Harri Tarvainen