Ikimuistoinen hääpäivälahja, olipa se sitten miehelle, vaimolle, lapselle tai muulle läheiselle on jotain ainutlaatuista ja ilahduttavaa. Mitä hääpäivänä siis voisi tehdä, jotta siitä tulisi erityisen sykähdyttävä?

Yhteinen ja takuulla ilahduttava hääpäivälahja on romanttinen miniloma Suomessa. Me Traveldeepillä olemme erikoistuneet paketoimaan kotimaan uniikkeja kohteita valmiiksi elämyksiksi. Te vain valitsette miellyttävän hääpäivän viettokohteen ja saavutte paikalle – valmiina on majoitus, hemmottelua ja ruokailut, kaikki teitä kahta varten.

Hääpäivän vietto on monelle tärkeä perinne, ja siitä on ihanaa tehdä erityinen päivä, joka keskeyttää arjen ja vie teidät sen kallisarvoisimman äärelle eli teidän kahden yhteisiin hetkiin. Siksi ei ole yhdentekevää, mitä hääpäivälahjaksi puolisolleen hankkii.

Kun siis mietit, mitä tehdä hääpäivänä, selaa romanttisten minilomiemme valikoimaa ja valitse teille kahdelle sopivin elämys. Onneksi olkoon rakkautenne juhlan johdosta!

Tutustu ja tilaa romanttinen miniloma hääpäivälahjaksi

Kultaanranta, Kotka, Finland

Kymijoen suudelma Villassa

Intiimi design-mökki poreammeella joen rannalla vain 1,5h päässä Helsingistä, tynnyrisauna, loimulohi-illallinen ja herkullinen aamiainen.

Forssa, Finland

Hevossillan maalaisluksusta

Entisajan tunnelma, upea torppamajoitus kuohuviineineen, 3 ruokalajin laavuillallinen, puusauna ja aamiainen sängyssä vievät kauas arjesta.

Kultaanranta, Kotka, Finland

Kymijoen suudelma Laawussa

Ainutlaatuinen vuorokauden irtiotto kahdelle. Yöpyminen romanttisessa laawussa höystettynä saunalla, kuohuviinillä sekä suussa sulavalla loimulohi-illallisella.

Mikkeli, Rantasalmi, Finland

Sydämeni on sinun

Vietä huikea, romanttinen gourmet-kylpyläloma rakkaasi kanssa Saimaalla. Luontoa, lepoa ja luksusta samassa paketissa

Hääpäivälahja vaimolle ‒ tarjoa yhteinen elämys vailla vertaa

Kun etsinnässä on hääpäivälahja vaimolle, olet ehkä miettinyt jotain korua, mahdollisesti kukkia tai ravintolaillallista. Kaikki nämä ovat toki mainioita lahjaideoita hääpäivänä, mutta luulemmepa, että aivan erityisen vaikutuksen tekisi Traveldeepin paketoima hääpäivälahja vaimolle: yhteinen 1 tai 2 vrk miniloma Suomessa. Tiedossa on täyttä rentoutumista, luontoa, hemmottelua ja makuelämyksiä samassa paketissa.

Parasta on, että voit pitää kaiken salaisuutena aivan perille saakka. Pyydät vaimoa pakkaamaan kassiin tarvittavat vaatteet ja muut yöpymistarvikkeet, ehkä myös uimapuku tulee tarpeeseen, hyppäämään autoon, ja hääpäivän vietto voi alkaa.

Jos et ole aivan varma, mikä romanttisista minilomistamme miellyttäisi vaimoa eniten, voit aina ostaa Traveldeepin elämyslahjakortin, ja valitsette miniloman yhdessä.

Miten muistaa miestä hääpäivänä ‒ anna lahjaksi rentouttava retki pois arjesta

Hääpäivälahja miehelle on usein hankala tehtävä. Ei kuitenkaan enää, sillä yhteinen hemmotteluvuorokausi hyvän ruuan, saunan ja paljun parissa, stressittömästi kotimaassa, on takuulla omaperäinen ja sykähdyttävä hääpäivälahja miehelle. Kukapa ei kaipaisi kiireiseen arkeensa rauhallisia hetkiä yhdessä oman puolisonsa kanssa? Hetkiä, jolloin ei tarvitse miettiä työasioita, ruuanlaittoa, lasten tarpeita tai mitään muutakaan, vaan voi täysillä keskittyä nauttimaan elämänkumppaninsa seurasta.

Traveldeep on erikoistunut tällaisiin hetkiin. Joten kun mietit, miten viettää hääpäivää miehesi kanssa, tutustu romanttisten minilomiemme valikoimaan ja valitse teille sopivin paketti. On sinun päätettävissäsi, kerrotko ohjelmasta etukäteen, vai jätätkö osan siitä yllätyksen varaan.

Omaperäinen häälahja läheisille

Mitä häälahjaksi tärkeille ihmisille elämässäsi – etsitkö häälahjaa läheisille ystäville, sisarukselle tai omalle lapsellesi? Yhteinen hemmotteluviikonloppu hääparille ihanissa puitteissa, luonnon keskellä kotimaassa on ikimuistoinen ja omaperäinen häälahja, joka on varmasti jokaiselle pariskunnalle mieleen.

Jos hääpari on tehnyt lahjalistan, on toki hyvä kunnioittaa sitä, mitä häälahjaksi on pyydetty. Joskus on kuitenkin hauskaa yllättää tuore aviopari ja hieman poiketa listasta. Tavaralahjojen kanssa yllättäminen on riskialtista, sillä ilman 100% varmuutta lahjan tarpeesta ei kannata lähteä ostamaan ylimääräisiä tavaroita toisten kotiin.

Siksi elämyslahjakorttiTraveldeepin hemmottelusta ja luksuksesta koostuvaan minilomaan Suomessa on mieluinen ja omaperäinen häälahja vailla vertaa. Kohteeseen kannattaa saapua autolla, joten voitte esimerkiksi järjestää kuljetukset omasta takaa, maksaa vuokra-auton tai matkakulut osana häälahjaa, jotta siitä ei puutu mitään. Kun hankitte häälahjan porukassa, kustannukset per henkilö eivät nouse kohtuuttomiksi.

Tutustu romanttisiin minilomapaketteihin ja ota yhteyttä hankkiaksesi parhaan mahdollisen häälahjan läheisillesi!

Hääpäivän vietto läheisten kanssa vai kahden kesken?

Hääpäiville on annettu hauskoja nimiä. Ensimmäisen hääpäivän nimi on vieno: “pumpulihäät”. Usein tämä ensimmäinen hääpäivä onkin hyvin taianomainen ja sitä halutaan juhlistaa jollain erityisellä tavalla. Yhteinen romanttinen pakomatka arjesta on erinomainen pumpulihääpäivälahja miehelle, naiselle tai teille yhteisesti toisillenne. Yhden yön tai viikonlopun pituinen luksusloma arjen keskelle tarjoaa tilaisuuden keskittyä toisiinne, kuin silloin hääpäivänä vuosi sitten.

Usein pidempiä liittoja kuten 25-vuotishääpäivää eli hopeahäitä tai 50-vuotishääpäivää eli kultahäitä on tapana juhlistaa isommankin porukan kesken ‒ vuokrata juhlatila ja kutsua lähimmät perheenjäsenet ja ystävät viettämään aikaa ja muistelemaan teidän yhteistä matkaanne kumppaneina ja avioparina.

Mikään ei estä pitämästä isompia bileitä jo vaikka 5-vuotishääpäivän tai 10-vuotishääpäivän kohdalla – juhlat ja yhdessä jaetut hetkethän ovat aina ihania. Jos juhlavieraat miettivät lahjaa teille, on hyvä Traveldeepin elämyslahjakortti hyvä hääpäivälahjaidea vinkattavaksi heille. Näin saatte sekä ihanat juhlat läheisten kesken, että myöhemmin yhteistä aikaa kahden kesken.

Hääpäivälahja vanhemmille

Kun kyseessä on omien vanhempien hääpäivä ja sen muistaminen, saattaa kyseessä tosiaan olla jo hopeahääpäivälahja tai jopa kultahääpäivälahja, eli 50-vuotishääpäivälahja. Jos vanhempanne ovat yhä rakastuneita kyyhkyläisiä niin kuin silloin 30 vuotta sitten, voi romanttinen miniloma kotimaassa olla juuri täydellinen hääpäivälahja vanhemmille.

Traveldeepin minilomakohteet sijaitsevat tällä hetkellä pääasiassa ympäri Etelä-Suomea, joten voitte valita vanhempien sijainnin kannalta sopivimman paikan, jonne heidän on helppo ajaa itse, tai tarjota lahjan mukana kyyti kohteeseen ja takaisin.

Miten viettää hääpäivää ikimuistoisesti

Kun haluatte, että hääpäivän vietto ei ole todellakaan mikään tavallinen lauantai vaan jää mieleen pidemmäksi aikaa, on romanttinen minilomapaketti kotimaassa yksi parhaista mahdollisuuksista. Se on stressitön vaihtoehto, sillä se ei sisällä kansainvälisiä lentoja eikä loma-anomuksia työpaikalta, ja saattaa silti viedä teidät yhdessä aivan uusiin maisemiin, elämysten, makujen ja luonnon äärelle.

Parasta on kuitenkin se, miten kaikki on järjestetty valmiiksi, ja miten jokainen yksityiskohta on mietitty etukäteen teitä varten. Teidän ei tarvitse itse suunnitella, mitä hääpäivänä tapahtuu, vain heittäytyä hemmoteltavaksi. Useassa paketissa on kuohuviinipullo ja herkkukori odottamassa majapaikassanne. Myös majoitukset ovat aivan omaa laatuaan. Miten olisi lasi-iglumajoitus joessa kelluen tai oma kylpyläsviitti poreammeella, vai sopisiko teille paremmin entisajan tunnelmaan kuljettava, hirsinen talonpoikaistorppa?

Kun ainutlaatuiseen majoitukseen yhdistetään paikallisista raaka-aineista valmistettuja lounaita, aamiaisia ja illallisia, kehoa ja mieltä hemmottelevia elementtejä kuten kylpylä, sauna, poreamme tai palju, ja rentoa, kiireetöntä aikaa yhdessä, ei hääpäivän vietto voi tästä juuri parantua.

Tutustu romanttisiin paketteihimme ja ota yhteyttä – räätälöimme mielellämme tarpeisiinne sopivan paketin. Ikimuistoista hääpäivää teille kahdelle!

Romanttiset minilomapaketit – tilaa ihana hääpäivälahja tai häälahja

Kultaanranta, Kotka, Finland

Kymijoen suudelma Villassa

Intiimi design-mökki poreammeella joen rannalla vain 1,5h päässä Helsingistä, tynnyrisauna, loimulohi-illallinen ja herkullinen aamiainen.

Forssa, Finland

Hevossillan maalaisluksusta

Entisajan tunnelma, upea torppamajoitus kuohuviineineen, 3 ruokalajin laavuillallinen, puusauna ja aamiainen sängyssä vievät kauas arjesta.

Kultaanranta, Kotka, Finland

Kymijoen suudelma Laawussa

Ainutlaatuinen vuorokauden irtiotto kahdelle. Yöpyminen romanttisessa laawussa höystettynä saunalla, kuohuviinillä sekä suussa sulavalla loimulohi-illallisella.

Mikkeli, Rantasalmi, Finland

Sydämeni on sinun

Vietä huikea, romanttinen gourmet-kylpyläloma rakkaasi kanssa Saimaalla. Luontoa, lepoa ja luksusta samassa paketissa