Mikä on parempi irtiotto arjesta kuin yksi rentouttava yö mökillä? No tietysti design-mökki poreammeella, ruokailuineen ja muine hemmotteluineen.

Karista kaupungin pölyt kannoiltasi ja suuntaa nokka kohti Kymijoen rantaa, missä sijaitsee tämä mieletön luonnon ja luksuksen yhdistävä majoitus porealtaalla.

Tutustu ja tilaa miniloma, jossa mökki poreammeella

Kultaanranta, Kotka, Finland

Kymijoen suudelma Villassa

Intiimi design-mökki poreammeella joen rannalla vain 1,5h päässä Helsingistä, tynnyrisauna, loimulohi-illallinen ja herkullinen aamiainen.

Vuokraa mökki porealtaalla – ja saat vielä paljon muuta

Ilmeisesti sinunkin unelmaviikonloppuusi kuuluu paitsi poreamme että mökki, jonka rauhassa voi poreammeessaan rentoutua. Hienoa, sillä Traveldeep on kehittänyt lomapaketteja juuri sinunlaisillesi nautiskelijoille. Et ehkä ehdi arjessa rentoutua tarpeeksi, ja sitten kun siihen on tilaisuus, haluat tehdä sen tyylillä. Ymmärrämme niin hyvin!

Traveldeep on rakentanut yhden yön taivaallisen irtiottopaketin, jonka pääosaa näyttelee persoonallisesti sisustettu mökki porealtaalla. Paratiisin nimi on Villa Kultaa, ja se sijaitsee Kymijoen rannalla. Huomaa, että tämä ei ole sellainen mökkireissu, jonne pitää pakata ruoanlaittotarvikkeet ja lakanat mukaan. Tämä on kokonaisvaltainen elämys, jossa kaikki on valmiina teitä varten. Antakaas, kun kerromme lisää.

Poreamme näyttelee toki tärkeää roolia Kymijoen suudelma Villassa -minilomapaketissamme, mutta sen lisäksi tähän mökkipakettiin kuuluu viereisen tynnyrisaunan miellyttävät löylyt sekä teitä varten valmistettu loimulohiateria. Ja kun olette nauttineet kaikesta tästä kylliksenne, kutsuu oma mökki poreammeella teitä rauhoittumaan – kuohuviinipullon kera. Luksushemmotteluvuorokauden keskellä luontoa kruunaa seuraavan aamun aamiainen. Ja jos yksi yö ei riitä, voi tämän paketin laajentaa myös kahden vuorokauden mittaiseksi.

Vuokramökki porealtaalla on erinomainen lahjaidea

Tällainen mökkimajoituksen ja oman poreammeen sisältävä hemmottelupaketti on toki omiaan itselle ja puolisolle tai muulle mielitietylle, kun haluatte viettää yhteistä laatuaikaa. Mutta vuokramökki porealtaalla on myös erittäin mainio lahjaidea, kun läheisillä on tiedossa jokin isompi merkkipäivä.

Mökki poreammeella, tynnyrisaunalla, illallisella ja aamiaisella maistuisi lahjaksi varmasti esimerkiksi tuoreelle hääparille, pyöreitä täyttävälle ystävälle tai hääpäivää viettäville omille vanhemmille – miksipä ei vaikka valmistujaislahjaksi aikuiselle läheiselle tai irtiotoksi väsyneille vanhemmille vauva-arjen keskellä. Tilaisuuksia on monia, mutta yksi asia on varma: tuskin on olemassa lahjansaajaa, joka ei ilahtuisi tällaisesta huvilan ja oman porealtaan sisältävästä hurmaavasta minilomasta.

Huvila poreammeella heittää arkihuolet nurkkaan

On tärkeää sallia itselleen pysähtymisen hetkiä kiireisen arjen keskellä. On myös tärkeää ottaa yhteisiä hetkiä elämänkumppanin kanssa, kun ei ole kiire minnekään. Kauniissa mökissä luonnon äärellä aika pysähtyy, ja ainpa millä on väliä on porealtaan ja kuohuviinin kuplat, saunan lämpötila, veden viileys, ja te kaksi.

Kun rentoutumiseen ei ole usein aikaa, voi hyvillä mielin panostaa enemmän silloin, kun siihen on mahdollisuus. Ovathan huikean miniloman odotus etukäteen, ja sen muisteleminen jälkikäteen tärkeitä osia kokonaisuudessa.

Varaa majoitus porealtaalla ja lähde matkaan kohti unohtumatonta elämystä

Tällä hetkellä Traveldeepin matkapaketeista löytyy yksi elämyspaketti, johon kuuluu majoitus omalla poreammeella. Se sijaitsee Kotkassa, Kymijoen rannalla, ja sinne ajaa esimerkiksi Helsingistä vain noin 1,5 tuntia – ei siis matka eikä mikään!

Olipa sijaintisi sitten Uusimaa, Varsinais-Suomi, Pirkanmaa, Keski-Suomi tai Itä-Suomi, ei matka omalla autolla tähän viikonloppuelämykseen ole lainkaan mahdoton. Ajomatka on sitäpaitsi mukavaa aikaa laskeutua työviikosta viikonloppuun, jutella tärkeimmät viikon tapahtumat alta pois, ja orientoitua tulevaan rentoutukseen.

Traveldeep kehittää jatkuvasti matkapakettitarjontaansa, joten kannattaa pitää silmällä kasvavaa valikoimaamme. Suosittelemme muutenkin tutustumaan kaikkiin romanttisiin minilomiimme. Joukosta nimittäin löytyy esimerkiksi maalaisromantiikkaa Etelä-Suomessa, kartanoromantiikkaa Keski-Suomessa, Kymijoessa kelluvaa lasi-iglumajoitusta tai houseboat-elämyspaketti Saimaalla sekä kylpyläluksusta Itä-Suomessa. Ja jos mökki ei ole sinun juttusi, mutta poreet kyllä, miten olisi hotellihuone poreammeella?

Voit aina myös ottaa yhteyttä ja kysyä lisää. Autamme mielellämme sinua täydellisen rentouttavan minilomaelämyksen valinnassa!

Mökki poreammeella ja paljon muuta

Kultaanranta, Kotka, Finland

Kymijoen suudelma Villassa

Intiimi design-mökki poreammeella joen rannalla vain 1,5h päässä Helsingistä, tynnyrisauna, loimulohi-illallinen ja herkullinen aamiainen.